Bianca Dragusanu l-a chemat in instanta pe Alex Bodi!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt in continuare in razboi, la mai bine de o saptamana de la divort.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat, insa intre ei par a fi ramas multe lucruri nerezolvate. Dupa ce, in fata politistilor, diva l-a acuzat pe fostul sot de agresiunie si a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui, a auns si in fata magistratilor. Blondina a cerut judecatorilor de la Judecatoria Buftea un ordin protectie, relateaza Cancan.

Afaceristul nu s-a prezentat in fata judecatorilor pentru ca este plecat din tara, iar in locul lui au venit avocatii care il reprezinta. Fostei lui sotii i s-a cerut sa depuna acte care sa dovedeasca agresiunile lui Alex Bodi dar si faptul ca a fost amenintata, iar administrarea probatoriului a fost amanata.
loading...
Bianca Dragusanu si Alex Bodi tin in continuare primele pagini ale presei. Dupa ce frumoasa blondina a spus ca fostul ei sot a vrut sa-si taie venele, el a reactionat dur si a spus ca ea nu este o femeie stabila psihic si l-a tinut langa ea santajanu-l si amenintand ca se sinucide.

„Iar referitor la taiatul venelor… eu pot sa imi arat mainile oricand, daca trebuie, sa vedem cine si-a taiat venele. Chestiile cu santajul si cu amenintarile de sinucidere au venit, pur si simplu, de la ea. Tentativele ei de santaj si modul in care ma facea pe mine sa ma intorc mereu si mereu la ea tineau de chestia asta, ca vrea sa se omoare”, a spus Alex Bodi pentru Cancan, desi in cadrul unei emisiuni de televiziune a aparut cu o taietura pe incheietura mainii si a recunoscut ca s-a taiat pentru a-i demonstra fostei lui sotii ca o iubeste.

„Lucrurile astea o sa le demonstrez lumii, ca sa vada lumea ce minciuni spune si de ce chestii se poate folosi o femeie care cred ca e instabila psihic la momentul asta, avand in vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consuma, intamplarile din viata ei. Nu sunt stari demne de o femeie matura, de 38 de ani. Mi se pare penibil ca a ajuns sa declare asemenea lucruri, asemenea calomnii”, a mai declarat Alex Bodi pentrus sursa mai sus citata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro