BIANCA DRAGUSANU SI ALEX BODI SE CASATORESC DIN NOU!

La nici trei saptamani de cand au semnat actele de divort, Bianca Dragusanu si Alex Bodi si-au anuntat impacarea. Mai mult, cuplul introvertit a anuntat ca va avea loc o noua nunta. Mai precis, blondina a spus astazi, 26 martie, in direct la TV, ca Alex Bodi o va cere in curand in casatorie.

In plina pandemie de coronavirus, Bianca Dragusanu si Alex Bodi traiesc o dragoste cu nabadai. Desi si-au spus adio la notar cu scandal, pe data de 10 martie, cei doi iata ca nu au putut sta departe unul de celalalt mai mult de doua saptamani. Astfel ca, astazi, in timpul emisiunii Teo Show, difuzata la Knanal D, Bianca si Alex au intervenit prin video-call si au dat vestea cea mare: urmeaza o a doua nunta!

„Urmeaza sa ma ceara din nou in casatorie. Eu am nevoie sa am din nou incredere in ceea ce face, nu ceea ce spune. In momentul asta suntem la stadiul in care vrem sa contruim”, a marturisit Bianca.

Bodi a recunoscut ca el a facut primul pas spre impacare. Bianca a acceptat cu o singura conditie, sa semneze un contract de confidentialitate.

loading...
„Am cerut vehement sa semnam un contract de cofidentialitate. Cine greseste, plateste. I-am dat sansa sa dea dovada de maturitate. I-am dat sansa sa existe o continuitate”, a mai adaugat vedeta.
„Inca sunt suparata pe el. N-am fost noi impotriva lumii, am fost unul impotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei sot a postat-o de curand pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro