Bianca Dragusanu, urmarita in trafic de un admirator

Bianca Dragusanu se bucura de noul ei statut de femeie libera.

Bianca Dragusanu se bucura de noul ei statut de femeie libera.

Dupa divortul de Alex Bodi, Bianca si-a propus parca sa renasca si sa se bucure de tot ce are mai frumos viata de oferit.
Vedeta s-a ocupat indeaproape de atelierul ei de haine in aceasta perioada iar marti, fosta doamna Bodi a avut parte de o surpriza in trafic.

Un admirator anonim a urmarit-o cu masina si a rugat-o sa faca o poza cu el.
Amuzata de situatie, Bianca l-a filmat pe tanarull admirator si, ca sa-i faca pe plac, a oprit.
Usor stanjenit in clipa in care s-a vazut in fata ei, admiratorul i-a sarutat mana.

loading...
„Haide, nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti fanul meu”, i-a spus Bianca.

Alex Bodi si Bianca Dragusanu au divorstat in urma cu aproximativ o saptamana, dar continua sa faca publice detalii scandaloase din mariajul controversat care a durat doar opt luni. Dupa ce fostul sot al blondinei a aparut in cadrul unei emisiuni de televiziune si a spus ca i-a dat o palma fostei lui sotii si ca, ulterior, „mai in gluma, mai in serios”, i-a dat sase mii de euro pentru a nu-l denunta la Politie, ea a decis sa spuna partea ei de adevar.
Bianca Dragusanu spune ca banii pe care i-a primit erau, de fapt, suma pe care a trebuia sa o incaseze dupa participarea la niste evenimente. Nu a onorat invitatiile tocmai din cauza vanatailor pe care i le-a facut Alex Bodi.
„Mi-a facut o afirmatie defaimatoare, a spus ca mi-a dat un pumn in fata, dar m-a platit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, in timpul in care a trebuit sa stau acasa si sa-mi tratez vanataile. In perioada aia nu am putut onora cateva evenimente de pe urma carora urma sa incasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit aceasta suma de 6.000 de euro in cont pentru ca ii era teama ca ma duc la politie”, a spus Bianca Dragusanu pentru Cancan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro