Bianca Dragusanu vine la ”Puterea dragostei”?

Bianca Dragusanu a postat o fotografie pe o retea de socializare, dar un mic detaliu i-a facut pe fani sa o ia razna.

Aceasta s-a pozat la o oglinda de machiaj identica cu cele pe care o au fetele de la ”Puterea dragostei”. Frenezia a inceput imediat, insa se pare ca totul a fost o simpla coincidenta. Dat fiind decorul din spatele Biancai, aceasta nu era in mod sigur in casa ”Puterea dragostei”.

Bianca Dragusanu traieste o poveste de dragoste cu nabadai alaturi de Alex Bodi, cel cu care este si casatorita, asadar nu ar avea cum sa intre in casa ”Puterea dragostei”.

„Eu ma pregatesc pentru nunta. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o sa fac un fel de prezentare de moda, pentru ca imi permit. Mi-am facut planuri, daca am atatea rochii de mireasa. M-am gandit sa schimb macar 5! Ma duc cu una la biserica, ma schimb in alta, mai stau doua ore ma schimb in alta, mai petrec 3 ore ma schimb in alta”, a spus Bianca Dragusanu la TV.

loading...
Bianca a dezvaluit cum va arata rochia ei de mireasa.

„La Biserica va fi cu maneci, ca esti totusi in Biserica. Dansul mirilor o sa o fac in a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul nasilor”, a dezvaluit celebra blonda.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro