Bianca si Livian s-au impacat?

Nu au confirmat inca daca formeaza sau nu un cuplu, dar se comporta de parca ar fi intr-o relatie. Bianca si Livian s-au impacat?

Bianca si Livian, unul dintre cele mai controversate cupluri din casa „Puterea Dragostei”, isi tin fanii pe jar. Nu au vorbit pana in prezent despre relatia lor, dar in vlogurile lui Livian, cei doi sunt pe zi ce trece din ce in ce mai apropiati.

Dupa ce au gatit impreuna si s-au tachinat in bucatarie, acum, Livian a facut dezvaluirea care a starnit nenumarate semne de intrebare. Concurentul de la „Puterea Dragostei” a spus ca a fost pupat pe gura de Bianca, moment care a fost filmat si apoi facut public pe canalul acestuia de Youtube.

Daca la prima vedere fanii celor doi se asteptau sa ii vada sarutandu-se, ei bine, si de aceasta data a fost vorba despre o alarma falsa.

loading...
Sarutul dintre Bianca si Livian nu a fost unul clasic. Dorind sa previna infectarea cu noul coronavirus, Livian si-a cumparat o masca de protectie, iar Bianca a profitat de ocazie si l-a pupat pe cel care i-a fost iubit, insa contactul nu a fost unul direct, avand in vedere ca Livian avea masca in jurul gurii.

Sunt din ce in ce mai apropiati in ultima perioada, apar impreuna in vloguri, iar acum, Bianca s-a hotarat sa abordeze o noua strategie pentru a-l recuceri pe Livian. Bruneta s-a apucat de gatit!

Mergand pe principiul ca dragostea trece prin stomac, Bianca i-a pregatit lui Livian o portie delicioasa de paste cu ton. El a filmat-o in bucatarie, iar cei doi s-au tachinat mai tot timpul, Livian profitand de ocazie pentru a-i da Biancai cateva sfaturi pe care orice gospodina ar trebui sa le stie.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro