Carmen de la Salciua l-a parasit pe Culita Sterp pentru fostul iubit?

Carmen de la Saciua a vorbit despre ce se intampla intre ea si fostul ei iubit, Comsin Isaila. Multi au spus ca s-ar fi impacat cu el dupa despartirea de fostul sot.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format unul dintre cele mai populare cupluri din industria muzicii de petrecere. Cei doi fosti soti au divortat in urma cu mai bine de un an si jumatate si au lansat acuzatii grave unul la adresa celuilalt. Ea s-a cuplat cu unul dintre bunii lui prieteni, iar el a incercat sa o uite fara succes.

In urma cu cateva luni, Carmen de la Salciua s-a despartit de Cosmin Isaila si, insa de atunci, au aparut zvonuri legate de o posibila impacare cu fostul ei sot, Culita Sterp. La nunta surorii lui, au aparut impreuna, dar dupa petrecere au evitat sa mai faca publice imagini cu ei impreuna, ceea ce i-a facut pe fani sa creada ce s-ar fi despartit. Ulterior, pe paginile lor au aparut mai multe fotografii din vacanta pe care au petrecut-o impreuna, semn ca lucrurile intre ei mergeau foarte bine. Se pare, insa, ca stuatia s-a schimbat si Carmen de la Salciua si Culita Sterp despartit din nou.

Nu putini au fost cei care s-au gandit ca frumoasa Carmen de la Salciua s-ar fi intors in bratele lui Cosmin Isaila. In plus, in presaa s-a speculat ca ea l-ar fi parasit pe fostul sot pentru a se impaca cu fostul iubit. Adevarul, insa, l-a spus chiar ea, pe pagina ei de Instagram.

loading...
„E adevarat ca te-ai impacat cu Cosmin Isaila?”, a intrebat-o un urmaritor de Carmen de la Salciua.

„Nu! Nu este adevarat! Am un respect fata de familia lui, fata de el, dar drumurile noastre s-au separat! Raspund la aceste intrebari pentru ca majoritatea sunt despre viata mea personala si as vrea sa clarific o data pentru totdeauna!”, a raspuns Carmen de la Salciua.

Nu este prima data cand frumoasa interpreta de muzica de petrecere alege sa puna punct zvonurilor aparute in mediul online. De multe ori ea raspunde intrebarilor fanilor si publica raspunsurile, iar urmaritorii apreciaza sinceritatea de care da dovada atunci cand vorbeste si despre subiecte ce tin de viata ei personala.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro