Carmen de la Salciua, mesaj emotionant pe retelele de socializare: „In fata mortii cersim o clipa”

Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, iar fanii nu au intarziat sa reactioneze.

Carmen de la Salciua a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook, iar fanii artistei au fost de-a dreptul miscati. Cantareata a postat cateva versuri din melodia ”Coboara Doamne pe pamant”.

„In fata mortii cersim o clipa/ Sa mai putem fi fericiti / Nu vrem pamantu’ sa ne inghita / De aceea cat traiti, iubiti”, sunt versurile postate de Carmen de la Salciua.

Cum au reactionat fanii cantaretei
Fanii artistei au fost miscati de versurile melodiei si nu s-au abtinut sa reactioneze in comentarii. „Foarte frumoasa melodia si se potriveste cu zilele noastre”, „Cata dreptate ai”, „Aceasta melodie e spune realitatea din zilele noastre…cu lacrimi in ochi am ascultat-o”, au fost unele dintre reactiile fanilor.

loading...
Relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp este, de cateva saptamani deja, istorie, despartirea lor fiind, pare-se, una mai serioasa ca niciodata, cu atat mai mult cu cat, deja, el se afiseaza cu alte femei.

Dupa ce s-au despartit si a trecut si supararea inerenta unei asemenea situatii, Carmen de la Salciua a decis sa suna adevarul despre ce se intampla intre ea si Culita Sterp.

Mai exact, a dezvaluit artista pe contul ei de socializare, atunci cand raspundea la intrebarile fanilor, Carmen de la Salciua pare ca inca il iubeste pe Culita Sterp. Mai mult, in sesiunea de intrebari si raspunsuri pe care a organizat-o pe contul ei de socializare, Carmen de la Salciua a postat o fotografie in care era imbratisata de CUlita Sterp.

”Vedeti poza asta? Aici era liniste! Pentru linistea aia de atunci, pentru trairile noastre, pentru iubirea pe care ne-am purtat-o, pentru tot ce am facut impreuna, bine rau, influentati dau nu, ispititi sau provocati… Pozelea asta vor ramane acolo! Stiu ca pentru unii este normal sa fie altfel si stiu ca primul impuls e sa stergi totul… Insa eu pot privi acele poze pentru ca acest om a fost parte din mine”, a explicat Carmen de la Salciua fanilor care o intrebau de ce pastreaza fotografiile cu Culita Sterp in ciuda problemelor din relatie pe care le-a avut cu el de-a lungul ultimilor ani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro