Catalina Seicaru de la Exatlon a dat vestea cea mare: este insarcinata

Catalina Seicaru, fosta concurenta de la Exatlon Romania, este insarcinata. Ea a dat vestea cea mare pe retelele de socializare.

Catalina Seicaru de la Exatlon si-a luat fanii prin surprindere pe retelele de socializare, postand o fotografie cu burtica de graviduta. Catalina nu a dat nimic de banuit pana acum, mai ales ca in imaginile de pe Instagram era fotografiata doar in partea de sus.

Mii de oameni au apreciat poza de pe Instagram si foarte multi au felicitat-o pentru fericita veste.

Se pare ca fosta concurenta de la Exatlon si-a dorit sa fie mama inca inainte de accepta provocarea din Republica Dominicana, scrie wowbiz.ro.

loading...
„Ma vad cu un copilas pentru ca imi plac foarte mult copiii. Vreau sa am propria mea afacere la care eu si iubitul meu lucram deja, in domeniul moto. Ma vad administrand aceasta mica afacere si aproape de familie, sunt o familista„, preciza Catalina Seicaru, in urma cu un an.

Catalina Seicaru a fost concurenta in sezonul 3 la Exatlon, alaturi de Diana Pivniceru, Ami, Mario Fresh, Ciprian Maris, Andreea Zaragiu, Costin Gheorghe, Andrei Botoaca, Ion Surdu, Andreea Arsine.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro