Ce meserie inedita are Turcu de la Puterea Dragostei

Turcu face parte din unul din cele mai controversate cupluri care au pasit vreodata in platoul de la Bravo, ai Stil. Iata detalii despre tanarul de 21 de ani! Cu meserie inedita are si cum reuseste sa castige bani frumosi la varsta aceasta?

Alex Turcu a pasit in platoul de la Puterea Dragostei in speranta de a-si gasi sufletul pereche. Tanarul a reusit sa gaseasca o femeie cu care sa inceapa o relatie, dar nimic nu ar fi aratat ca va fi un asa mare scandal in preajma incercarii de a-si face o relatie.

La 21 de ani, Alex a dat dovada de curaj si hotarare, desi inca neexperimentat in ale vietii. Tanarul a facut cale lunga de la Bacau la Bucuresti pentru a-si termina studiile superioare. Desi majoritatea fanelor sale se asteptau ca el sa fie antrenor de fitness, acesta este insotitor de zbor.
loading...
„De ce ai stat cu mine daca vrei pe altele?? Ce nu intelegi? Ma mint pe fata? Doar eu sunt de vina, nu, tu n-ai facut nimic. Nu trebuia sa accepti pedepsele cu nimeni. Eu ce am facut, am facut in fata ta si doar ca sa te fac gelos. Sa vada lumea acum cu cate vorbesti si cu cate ma inseli! Numai eu am picat prost, eu mi-am luat-o, vreau sa pice si ei prost. Pleaca acasa, du-te la iubitele tale”
„Tu n-ai facut nimic? Eu n-am facut nicio pedeapsa. Eu am acceptat pedeapsa cu Ella pentru ca am stabilit amandoi ca nu vom face asta, iar in ziua aia ea tocmai facuse doua pedepse. Eu nu inteleg, am refuzat tot pana atunci. Mint eu, ma scuzati, bine. I se pare ca i-am facut eu nu stiu ce. Bine ca toto tu sari calul si tot eu sunt vinovat”

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro