Concurentele de la Puterea Dragostei, mutate din camerele de hotel din cauza coronavirusului!

Bianca de la Puterea dragostei a dezvaluit prin ce a trecut in urma cu putin timp in hotelul din Istanbul in care sunt cazate concurentele acestui show tv.

Momente de maxima securitate luate pentru concurentii de la Puterea Dragostei. In plina pandemie de coronavirus, cand toata lumea are o grija sporita la igiena si la protectia personala, au fost luate masuri speciale pentru protectia concurentilor indragitei emisiuni difuzate de Kanal D.

La prima ora a diminetii de 17 martie 2020, fetele au fost mutate de catre staff-ul emisiunii din camerele de hotel in care fusesera cazate initial.

„Au sunat la doua dimineata, pentru a ne ruga sa ne mutam la un alt etaj”, a explicat Bianca. Aceasta locuia in camera cu Berna la etajul patru. Se pare ca in hotel, un turist cazat prezenta simptome de raceala suspecta, motiv pentru care personalul hotelului a luat masurile necesare pentru ca fetele sa fie in siguranta.

loading...
Cu ajutorul angajatilor hotelului, Bianca a mutat toate bunurile pe care le are la un etaj superior, pentru a fi in siguranta si pentru ca niciun concurent sa nu aiba de suferit.

In plus, pentru ca toti cei care stau la hotel sa fie protejati de noul virus, concurentii si ceilalti invitati au la dispozitie geluri dezinfectante la fiecare etaj si alte materiale pentru ca nimeni sa nu se infecteze.

De asemenea, Bianca de la Puterea Dragostei a tinut sa le spuna tututor celor dragi ei, dar si celor care urmaresc in fiecare zi emisiunea, ca este alaturi de ei in acest moment greu pe care spera ca toata lumea sa il depaseasca repede. Aceasta a mai spus ca i s-a facut pielea de gaina pentru ca se gandeste ca milioane de persoane sufera din cauza acestei situatii.

„Va sunt cu sufletul, va sunt alaturi. Sa incercam sa nu ne panicam. Sa respectam ce ni se cere. Ma bucur din suflet ca au decis sa dezinfecteze tot, pentru ca este foarte important”, a mai spus Bianca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro