Cu cati barbati s-a iubit Denisa Raducu?

Denisa Raducu a reusit de la o varsta frageda sa-i cucereasca pe romani, cu vocea si prezenta ei. Regretata artista a trait o viata intensa si s-a stins mult prea devreme, la doar 27 de ani.

Denisa Raducu a reusit de la o varsta frageda sa-i cucereasca pe romani, cu vocea si prezenta ei. Regretata artista a trait o viata intensa si s-a stins mult prea devreme, la doar 27 de ani.
In urma ei a lasat o mama, o sora si un tata indurerati, dar si pe Florin, barbatul care i-a fost iubit pana in ultima clipa de viata.

Despre viata ei personala, Denisa vorbea foarte putin, iar de relatia ei cu Florin s-a aflat in timp ce artista se lupta cu boala.
De altfel, aceasta a fost si singura relatie a Denisei. Cei doi se iubeau mult si planuiau sa se casatoreasca. Mai mult, Florin fusese primul barbat din viata ei, dar si ultimul.

„Eu 100% stiu ca da, voia sa se casatoreasca cu ea. (…) A fost domnisoara pana la 20 si ceva de ani, baiatul asta e primul. El ii doreste binele, poate la fel ca mama ei”, a spus un prieten de-ai Denisei Raducu, in urma cu ceva timp.

loading...
Florin a fost devastat de durere atunci cand Denisa a murit.
Nu ii lipseste nimic si are un caracter foarte frumos. Avea parc de masini dinainte sa fie cu Denisa. O iubeste pe Denisa mai mult decat orice. El si-a lasat afaceri de bani grei in Spania ca sa vina sa fie langa Denisa. El i-a dat masina cadou, cum ar putea sa ii ia banii ei”, mai spuneau apropiatii, in perioada in care Denisa lupta cu boala.
La mai bine de doi ani de la moartea fulgeratoare a indragitei Denisa Raducu, mama ei a dezvaluit care au fost marile socuri pe care artista le-a trait.

Aflarea vestii ca mama ei, Geta Dovleac, are cancer, a intristat-o nespus, acesta fiind primul soc pe care Denisa l-a suferit.

A urmat apoi disparitia tuturor banilor din contul manelistei. Ultimul soc l-a avut in momentul in care a aflat diagnosticul care urma sa ii aduca sfarsitul.

Geta Dovleac, bolnava si ea de cancer, a incercat pana in ultima zi de viata a Denisei sa ii faca toate placerile, doar pentru a o ajuta sa treaca mai usor peste suferinta. A dorit sa o vada fericita pana in ultimul moment si sa isi traiasca linistita ultimele momente ale vietii.

loading...
„A avut trei socuri: ca am facut eu cancer, ca a vazut contul bancar gol si cand a aflat ca are ea cancer, gradul 4. In doua saptamani a luat-o galopanta. Cat am mai chinuit-o si cu naturistele. Ma vedea ca plang si spunea ca stiu ceva si nu ii spun. ea stia, ca era desteapta. De cand a aflat si pana pe 23 iulie nu am indraznit o data sa o intreb cui lasa casa, masina, telefonul, in ce sa o imbrac, unde sa o duc. Cum sa fac asa ceva? Imi zicea sa ii fac varza calita cu coaste si mamaliguta. Ma duceam mereu si ii cumparat carne si ii faceam mamaliga cu pomana porcului. Avea 3 prietene: Alina, Iuli si Roxana.”, a povestit Geta Dovleac, mama regretatei cantarete Denisa Raducu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro