Cu cine a petrecut Bogdan Mocanu 1 martie, dupa ce a fost surprins in avion cu Loredana Chivu

Bogdan Mocanu a fost protagonistul unui moment neasteptat, dupa ce a fost filmat in acelasi avion cu

Cu cine a petrecut Bogdan Mocanu 1 martie, dupa ce a fost surprins in avion cu Loredana Chivu

O filmare in care Bogdan Mocanu si Loredana Chivu au fost surprinsi impreuna intr-un avion a creat isterie in randul fanilor emisiunii Puterea dragostei.

Loredana Chivu a fost filmata in timp ce se afla in avion cu Bogdan Mocanu si Nikolas Sax, un cunoscut manelist. Cei trei tineri se duceau spre un concert si, in timp ce concurentul de la Puterea Dragostei dormea, manelistul si dansatoarea se sarutau pasional, chiar langa el. Intreaga scena a fost filmata de un alt pasager, iar multi s-au intrebat daca Loredana nu are vreo legatura si cu Bogdan Mocanu.

Cea mai afectata de aceasta situatie a fost iubita lui Nikolas, care a decis sa puna punct relatiei cu artistul. Tanara a explicat ce s-a intamplat intre ea si Nikolas.

loading...
„Ce vreau sa intelegeti e ca eu nu mai am nicio treaba cu Nikolas si atat el, cat si eu, suntem liberi sa facem ce vrei. Da, ce pot sa mai zic? A fost oarecum un soc si pentru mine, dar nu am ce asteptari sa am de la o persoana care nu calca pentru prima data stramb. Am avut o zi grea, numai eu stiu ce e in sufletul meu. As vrea sa ma lasati in pace si sa nu ma mai intrebati despre acest subiect pentru ca nu imi face placere. Sper ca ma intelegeti. Considerati ca eu nu fac parte din subiectul acesta, e cel mai bine”, a anuntat tanara pe contul sau de Instagram.
In schimb, Bogdan Mocanu a avut parte de un 1 martie special, alaturi de iubita sa, Andra Volos. Cei doi au iesit in oras si au fost extrem de afectuosi unul cu celalalt.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro