Culita Sterp, dezvaluiri uluitoare despre o posibila familie

Culita Sterp si Carmen de la Salciua nu mai formeaza un cuplu, dar asta nu inseamna ca artistul nu are planuri de viitor pe plan sentimental.

Culita Sterp este unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica de petrecere si a format un cuplu alaturi de Carmen de la Salciua. Dupa mai multe impacari si despartiri, cei doi au ales sa puna punct relatiei lor pentru totdeauna. Cu toate ca timpul a demonstrat de multe ori ca dragostea dintre Culita si Carmen este una mare, artistul nu se mai gandeste la fosta lui sotie, dar crede ca in viitor va avea o familie. Intrebat de fani cum se vede in viitorul apropiat, raspunsul lui Culita Sterp i-a uluit pe acestia.

”Cu o nevasta si cel putin doi copii. Daca ma ajuta bunul Dumnezeu”, a fost raspunsul lui Culita Sterp.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp erau un cuplu extrem de indragit, iar vestea despartirii, i-a intristat teribil pe fani. Internautii se intreaba mereu daca cei doi se vor mai impaca vreodata.

loading...
Culita Sterp a preferat sa nu vorbeasca despre despartirea definitiva dintre el si Carmen de la Salciua, dar pentru ca zilele acestea a primit foarte multe intrebari de la fani, a decis sa clarfice situatia.

”Noi am incercat de cateva ori sa ne impacam, dar nu a mers. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar mereu apareau discutii din trecut. Eu acum ii doresc multa sanatate si fericire si sa isi gaseasca un baiat asa cum cauta ea. Adica, perfect!”, a fost raspunsul lui Culita, lasand de inteles ca nu mai era pe placul fostei sotii.

Un alt internaut l-a intrebat pe artist in ce relatie mai este acum fosta lui sotie, alaturi de care ar fi trebuit sa lanseze si o piesa.

”Din partea mea, am ramas prieteni si colegi. O sa ne mai vedem si trebuie sa dam dovada de respect si maturitate. Daca nu s-a putut intre noi, nu inseamna ca trebuie sa fim dusmani”, a precizat Culita Sterp.

Cei doi fosti soti au discutat pe vremea cand totul era bine si frumos intre ei, sa lanseze o melodie. Intre timp, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au decis sa se desparta definitiv si nu a mai fost posibila nici lansarea melodiei. Intrebat de fani ce se va intampla cu melodia celor doi, Culita a oferit lamuriri in acest sens.

loading...
”Pentru ca nu putem sa jucam teatru in clip daca e fiecare pe drumul lui si nici nu ar fi corect sa ne prefacem in fata voastra. Poate o sa o postez fara clip, asta daca este si ea de acord. Nu ar fi ok sa iau doar eu decizia asta”, a incheiat Culitaa Sterp seria de marturisiri.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro