Daniela Crudu a convins-o si pe mama ei sa apeleze la operatiile estetice!

Mama Danielei Cudu a apelat la operatiile estetice, care sunt la mare moda in familie.

Mama Danielei Cudu a apelat la operatiile estetice la sfaturile fiicei sale, revenita in prim-plan dupa ce a fost batuta crunt de iubitul croat. Florica Crudu, care a divortat da tatal Danielei, s-a stabilit de mai multi ani in Italia, dar a pastrat o legatura apropiata cu fiicele sale, Daniela si Ana Maria.

In fotografiile de pe paginile de socializare se poate observa o transformare evidenta a fetei Floricai Crudu. Daca acum cativa ani, avea pielea fetei ridata si inchisa la culoare, pozele recente arata o infatiseaza cu pielea stralucitoare si intinsa. Mai mult, si la nas se pot observa mici imbunatatiri. „Arati tot mai tanara!”, o complimenteaza amicii pe mama Danielei Crudu.
loading...
Daniela Crudu a recunoscut ca apeleaza frecvent la terapii estetice menite sa-i intinereasca pielea, tratamente care sa-i amelioreze cearcanele si pungile de sub ochi. Ea a apelat si la o rinoplastie, o operatie estetica in zona barbiei, dar si o modificare accentuata a formei sprancenelor. Cat despre buze, acestea au crescut exponential in volum, iar fatetele dentare au contribuit si ele la schimbarea completa a chipului Crudutei.
„Nu mi-am facut asa multe operatii, cum se scrie peste tot. Mai conteaza si… de exemplu, daca iti schimbi forma sprancenelor, daca te machiezi in alt fel de cum ai obisnuit oamenii. Inainte ma machiam, imi faceam ochii asa ascutiti, dar eu nu am ochii ascutiti, ii am rotunzi si am zis sa merg pe forma mea. Sprancenele nu le mai fac asa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, ca si-a schimbat complet infatisarea». Da, ca mi-am operat nasul. Asta, da. Este… sa zic asa se vede. A si ca am pus fatetele. Fatele, nasul si acidul hialuronic in buze. Si alte operatii la sani, au toate fetele.”, a declara Daniela Crudu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro