Denis Petcu socheaza: ”Vreau o relatie cu Bianca Comanici”

Denis Petcu, un manelist cunoscut care s-a apucat de vlogging, a declarat ca isi doreste o relatie cu Bianca Comanici.

Denis Petcu a anuntat in ultimul sau vlog ca si-ar dori o relatie cu Bianca de la Puterea Dragostei. Manelistul a sprijinit-o din plin pe tanara in timpul scandalului legate de videochat si si-a atras din plin antipatia celor care incercau s-o ”doboare pe Bianca”.

Denis spune ca nu o cunoaste foarte bine pe Bianca Comanici, insa daca i s-ar ivi vreodata ocazia unei relatii cu aceasta, nu ar fi deloc deranjat de trecutul ei.

”M-am gandit sa aflati o mica parte de adevar, de ce o sustin eu pe Bianca Comanici. Vreau sa auda si cei care ma tot intreaba – dom’ne, dar ce, iti place de ea, tu ai accepta o femeie care a facut ce a facut? Azi vreau sa va spun tuturor ca daca vreodata, in viata asta, s-ar ivi o situatie ca eu sa ma intalnesc cu fata asta sau sa avem vreo relatie, eu n-as avea nimic impotriva si nu m-ar deranja trecutul ei. Nu m-ar interesa ce a facut. Din punctul meu de vedere, Bianca este o femeie foarte frumoasa, inteligenta, pe care te poti baza, poti face multe lucruri in viata… De ce m-ar deranja trecutul ei? Eu nu pot sa inteleg de ce m-ar deranja asta, doar eu nu traiesc in trecut, eu traiesc in prezent”, a declarat Denis Petcu.

loading...
Bianca Comanici a trecut printr-un scandal-monstru dupa ce pe Internet au aparut imagini cu ea in timp ce facea videochat. Consurenta de la ”Puterea Dragostei” a fost atacata din plin mai ales de fosti concurenti care s-au aratat deranjati de faptul ca aceasta a jucat mereu rolul inocentei si pe cel al femeii ”imaculate” care le judeca aspru pe fetele care faceau astfel de lucruri in fata camerei de luat vederi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro