Dupa ce s-a impacat cu Bianca, Alex Bodi a fost facut praf

Alex Bodi s-a impacat cu Bianca Dragusanu, dar fanele afaceristului nu sunt incantate.

Alex Bodi s-a impacat cu Bianca Dragusanu, el facand anuntul miercuri dimineata, pe contul sau de Instagram. „Noi doi impotriva lumii. Iubirea vietii mele”, a postat Bodi la o fotografie cu el si Bianca.

Cu cateva ore inainte, Bodi scrisese un alt mesaj, care dadea de inteles ca impacarea este aproape: “Sunt trei capcane care iti pot lua fericirea: regretele fata de trecut,grija fata de viitor si nemultumirea fata de prezent!!Si nu te intreba…”oare ce zice lumea?”.

„Pari ingindurat…te macina dorul de Bianca? Vezi acum te joaca ea pe degete pentru ca tu imediat dupa divort ai declarat ca poate va impacati poate urmeaza si-o nunta…si gata, i-ai aruncat la fileu, deja stie ce gandesti si ce simti…acum joaca tare, dar oricum si ea moare dupa tine.”, i-a scris lui Bodi o admiratoare.

loading...
„Iar fericirea ta consta in a te intoarce inapoi la plasticata. Am crezut crezut ca ai orgoliu pentru a nu-ti distruge imaginea, dar ai aratat contrariul tarii intregi, iti place scandalul… Nu repeta o greseala care, din nefericire, ti-a afectat imaginea”, au fost alte mesaje primite de Bodi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro