Ella, prima poza cu ea acasa la Jador! Fanii i-au dat de gol!

Desi acum exista multe zvonuri conform carora Alex Bodi si Ella ar vorbi, fotografia postata de concurenta de la Puterea Dragostei, i-a determinat pe fani sa creada ca aceasta este, de fapt, intr-o relatie cu Jador!

Dupa ce Jador a comentat despre amicitia dintre Ella si Alex Bodi, o sursa a declarat pentru KFETELE.RO, ca fotografia postata de Ella pe Instagram, a fost facuta chiar in balconul solistului! Cei doi neaga de foarte mult timp ca ar fi intr-o relatie, insa fanii acestora se agata de orice indiciu, care ar putea demonstra ca Jador si Ella Formeaza un cuplu, iar afirmatia facuta de sursa, pare verosimila, fiind sustinuta de sute de comentarii care confirma acelasi lucru!

Mai mult decat atat, fanii celor doi au lasat sub poza Ellei peste 300 de comentaii, in care dezbateau ca frumoasa concurenta ar fi acasa la nimeni altul, decat Jador. „Zici ca e balconul lui Jador”, „Da, este blocul lui Jador!”, „Acest balcon apare intr-un video postat de Bogdan Mocanu, e casa lui Jador,” sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fani, la poza postata de Ella pe Instagram.

Mai mult decat atat, frustrata ca un numar mare de persoane se preocupa de relatia dintre ea si Jador, Ella a lasat un comentariu destul de lung in care nu confrima, dar nici nu infirma o posibila relatie intre ea si solist. Mai mult decat atat, frumoasa satena a raspuns acuzatiilor conform carora ar fi facut dragoste cu Jador si a explicat ca este o fata serioasa pentru ca, altfel, solistul ar fi intrerupt orice legatura cu ea!

loading...
„Daca eram o st****a si picam in asternut din prima, crede-ma ca nici numele nu mi-l mai pronunta, dar sa se vada cu mine in public?! Niciodata! Stii vorba aia: „cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia?” Eh, cam asta e pentru toti curiosii care nu mai pot de grija mea si nu mai stiu ce sa comenteze despre mine si actiunile mele!” a explicat Ella, pe pagina sa de Instagram.

Misterul planeaza insa, in continuare, cand vine vorba despere relatia lor, solistul afirmand ca sunt doar prieteni apropiati, in timp ce carcotasii sustin ca, din contra, ar forma un cuplu. Ella a fost, pana acum, rezervata, ferindu-se sa clasifice legatura pe care o are cu artistul. Cert este ca protagonista noastra il iubeste foarte mult pe cantaret, dupa cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, si in emisiune.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro