Fiica Andreei Balan, declaratii savuroase.

Desi Andreea Balan si George Burcea au ales calea despartirii, fiica cea mare a fostului cuplu a dat-o de gol pe Andreea Balan ca ar fi din nou insarcinata.

Dupa ce a aparut in presa vestea ca Andreea Balan si George Burcea au ales sa se desparta si urmeaza sa divorteze, solista este evident ca sufera teribil dupa acesta separare si, cu toate acestea, a declarat ca singurul lucru de care este preocupata in momentul de fata, este exclusiv bunastarea celor doua fiice pe care le are impreuna cu actorul George Burcea.

Aceasta declaratie a fost postata pe o retea de socializare, unde artista a adunat sute de mii de fani, in urma unor controverse, care aveau in prim-plan posibilitatea ca fiicele Andreei Balan sa devina surori mai mari.

“Suntem definiti de trecut si de situatiile traite in copilarie. Cu totii avem un bagaj emotional pe care il caram dupa noi in viata. Este foarte important sa realizam ca il avem si sa incercam sa-l facem cat mai usor, vindecand ranile traite in trecut. Daca nu facem acest lucru, in absolut orice situatie, vom reactiona 90% in baza emotiilor din trecut si doar 10% din realitatea prezenta.

loading...
In mod inconstient, unii oameni saboteaza relatii de iubire, de business, de prietenie si au o perceptie gresita asupra vietii, perceptie programata in subconstient cand erau mici de catre familia in care au crescut. Doar cei care inteleg si accepta aceste mecanisme si fac terapie, reusesc sa vindece si sa isi schimbe viata in bine”, a explicat Andreea Balan pe reteaua de socializare.

Este evident ca Andreea Balan isi iubeste copiii mai mult decat orice pe lumea aceasta, motiv pentru care si Ella si Clara sunt o prezenta constanta pe Instagram-ul mamei lor. Ei bine, de aceasta data, situatia este putin dierita, deoarece Ella a purtat un dialog aprins cu mama sa, in care ii explica, foarte sigura pe sine, ca este insarcinata si ca ar avea un bebe in burtica. Din pacate, solista a recunoscut, in urma ultimei sarcini, cea cu Clara, ca nu mai poate avea copii, din cauza complicatiilor ivite la nastere.

„Elluta m-a intrebat daca mai am bebe. Nu mai am bebe in burtica! Si Clarita a fost bebe, in burtica!” a povestit Andreea Balan, razand.

„Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe in burtica!” a raspuns Ella, fiica cea mare a vedetei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro