Flick trece prin momente grele.

Filcea Sebastian Andrei sau Flick, domnul rima, cum este mai bine cunoscut de catre romani trece printr-un moment greu. O prietena buna a acestuia a fost diagnosticata cu coronavirus.

Flick a facut aseara un live pe pagina de Facebook, acolo unde a tinut sa prezinte cazul Biancai, prietena lui in varsta de 23 de ani, care a fost recent diagnosticata cu COVID-19.

La inceputul lunii martie, Bianca a calatorit alaturi de un grup de prieteni in Barcelona, iar acolo se presupune ca ar fi contactat virusul, dupa cum a povestit chiar ea in momentul in care a intrat in conversatie.

Tanara si-a prezentat singura povestea. Ea a marturisit ca este internata de sambata dimineata la un spital din Capitala si ca in momentul de fata starea ei este una buna.

Mai mult decat atat, ea a spus ca nu stie cum a fost infectata, dar ia in calcul varianta in care sa il fii contactat in vacanta sau chiar la intoarcerea in tara, din avion, iar asta pentru ca si alte doua prietene ale fetei, care au fost cu ea in Spania, au fost testate pozitiv.

loading...
„Duminica am simtit ca am racit. Nu se stie de unde este virusul, pentru ca eu m-am intors pe 9 martie din Barcelona. Am fost un grup, dar restul persoanelor nu au nimic. Atunci era un singur caz in Barcelona. Nu era zona galbena.

Am inceput sa tusesc si imi curgea nasul, in primele doua zile. A aparut ulterior o usturime in nas cand respiram. M-am gandit ca as putea fi infectata, dar am asteptat putin sa vad daca e o raceala.

Am vazut ca nu imi trece si am sunat repede la medicul de familie. Dupa ce am sunat la Telverde, m-au trimis catre 112 si mi-au facut legatura cu o ambulanta care mi-a zis ca vor veni sa ma vada.

Nu am avut febra. Am avut avantajul varstei si ca sunt sanatoasa. La fiecare persoana reactioneaza diferit. M-au dus la spital, unde mi-au recoltat probe si m-au dus inapoi acasa. Mi-au spus sa raman in casa si sa astept sa fiu sunata pentru rezultat.

Vineri seara m-au sunat si mi-au spus ca testul a iesit pozitiv. Mi-au spus sa imi fac bagajul si au venit cu izoleta”, a povestit Bianca.

Bianca a povestit ca nu se plictiseste in spital, mai ales ca nu are o forma agresiva a virusului, iar asta ii permite sa se uite la filme sau seriale pe laptop. In momentul de fata, tanara se simte bine si nu mai prezinta simptome. Ea asteapta sa fie testata inca o data pentru a afla daca mai are sau nu virusul in organism.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro