Florin Salam s-a autoizolat in sanul familiei.

In plina pandemie de coronavirus Florin Salam le canta melodii de jale fanilor lui de pe retelele de socializare.

Florin Salam respecta regulile impuse de autoritati si s-a izolat in casa alaturi de familia sa. Artistul i-a sfatuit pe fanii lui sa stea mai mult in preajma familiei si sa se bucure de acest ragaz pe care l-a oferit pandemia.

Florin Salam isi petrece timpul cantand, iar in urma cu cateva zile s-a gandit sa imortalizeze momentul si sa il posteze pe Instagram, alaturi de un mesaj profund.

”Va salut, prietenii mei. Sunt al vostru Florin Salam si am mare placere sa fiu alaturi de fata mea, de iubirea mea, de Mariuta. Bineinteles, din partea mea si a ei, pentru toti copiii din lume care au noroc de parintii lor in perioada asta mai grea, pentru ca stau impreuna”, a spus Florin Salam inainte de a se apuca de cantat o melodie pentru fata lui cea mica.

loading...
In timp ce Florin Salam le dedica melodia tuturor celor care au copii, fetita lui a intervenit si a spus ca melodia este si pentru „prietenii ei”, iar tatal ei a completat dedicatia si cu doleanta fetei.

Melodia pe care Florin Salam a cantat-o are un mesaj puternic pentru fata lui cea mica care statea langa el, emotionata de privile calde pe care i le arata tatal ei in timp ce canta.

Internautii s-au aratat impresionati de versurile triste ale melodiei si au reactionat imediat dupa ce au ascultat mesajului lui Salam.

”Valoarea Romaniei ??te iubim si pe tine si pe toata familia ta!!?”, ”Number one ??”, ”Bravo, Florin, asa se face”, ”Ce om cu suflet mare. Te pup, rege”, ”Foarte frumos ,tot respectul ????”, au fost doar cateva dintre comentariile postate de fanii lui Florin Salam.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro