Frumoasa vedeta este insarcinata pentru prima data

Vedeta a tinut ascunsa sarcina pana acum si a postat si primele imagini cu burtica de gravida. Ce mesaj a transmis in urma cu putin timp,

Una dintre cele mai indragite asistente TV este insarcinata prima data. La doar cateva luni de la nunta, Rodica Miron urmeaza sa devina mama pentru prima oara.

Fosta asistenta a lui Mihai Morar traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. Vedeta s-a mutat in Dubai, acolo unde traieste o viata lipsita de griji si a decis sa stea departe de lumina reflectoarelor, muncind pentru a duce o viata de lux. Tot acolo, Rodica a devenit si doamna Johnson, dupa ce s-a casatorit in secret.

„Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este sotul meu pentru ca ne-am casatorit in secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un baiat cumsecade. El este englez. Facem nunta in august, in Santorini. Nici mie nu mi-a venit sa cred cand m-a cerut. Am tot calatorit cu un grup de prieteni, dar cand am ajuns in Ibiza eram doar noi doi. Initial am crezut ca e o gluma, eu nu am luat in serios. Este adevarat! Am fost la Starea Civila, evenimentul in sine va urma’, a declarat Rodica Miron anul trecut, in cadrul emisiunii „Rai da` buni”.

loading...
Insa aceasta nu a fost singura surpriza, caci Rodica mai are putin si devine mamica. Iar bebelusul este pe cale sa vina pe lume, caci Roduca este deja insarcinata in 9 luni.

”Astazi este vorba despre numararea binecuvantarilor noastre! Binecuvantat este sa fii in viata si sa fii binecuvantat prin a darui viata este un miracol. Sufletul si spiritul sunt intinse – alaturi de corp – facand sarcina un timp de tranzitie, crestere si inceputuri profunde. A fost o calatorie frumoasa, plina de dragoste, emotii, provocari si acum suntem aici, la un pas de momentul miracol al daruirii vietii! ? # 9monthspregnant”, a scris ea pe contul de Instagram.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro