George Burcea nu o poate uita pe Andreea Balan?

George Burcea si-a socat fanii cu ultima postare de pe retelele de socializare. Actorul a urcat pe internet o imagine care pare a fi o ironie la adresa Andreei Balan.

Andreea Balan si George Burcea au socat o tara intreaga in momentul in care au anuntat ca divorteaza dupa doar cateva luni de la nunta, mai ales ca in ochii tuturor erau cuplul perfect, cu familia perfecta.

Cel putin asa lasau sa se vada din postarile si videoclipurile de pe Internet. Realitatea era alta, insa, iar inevitabilul s-a produs. Nici faptul ca au doi copii impreuna nu le-a salvat casnicia. La scurt timp dupa ce Andreea a confirmat zvonurile despartirii, actorul si-a si facut bagajele si s-a mutat din casa in care locuia cu artista.

Dar, cu toate ca divortul este batut in cuie, cei doi nu au cum sa rupa definitiv legaturile, iar asta pentru ca au impreuna doi copii, iar pentru ei au ajuns la un numitor comun si in ceea ce priveste pensia alimentara, dar si vizitele pe care George le va face fetelor lui.

loading...
Recent, actorul si-a socat urmaritorii, dupa ce a postat pe retelele de socializare o fotografie in care vorbeste despre un barbat care a fost izolat la domiciliu alaturi de fosta sotie.

George Burcea pare sa faca haz de necaz in mijlocul situatiei prin care trece. Fotografia cu pricina este insotita de un fundal sonor cu mesajul piesei „Acela”, a lui Carla’s Dreams. Se pare ca inca se mai gandeste la Andreea Balan si nu pierde nicio ocazie in care sa faca referire la situatie prin care trece.

Fanii nu au intarziat sa reactioneze, dar fostul partener de viata al Andreei Balan nu a oferit nicio explicatie inca. De cand cei doi au anuntat ca s-au despartit, pe contul lui de Instagram fanii au putut sa vada mai multe postari cu tenta ironica, prin care George transmite tot felul de mesaje legate de fosta relatie.

Andreea Balan se afla in autoizolare impreuna cu cele doua fetite ale ei: Ella Maya si Clara Maria, dar si mama cantaretei. Impreuna au decis sa respecte toate masurile de protectie impotriva virusului. Vedeta a marturisit ca incearca pe cat poate sa faca diferite activitati cu fetitele ei.

In vlog-ul recent postat pe pagina de Youtube a Andreei Balan, ea a vorbit despre activitatile pe care le face cu fetitele acasa. Cantareata are langa ea un adevarat ajutor, pe mama ei, dar se pare ca nu este de ajuns.

In vlog-ul recent postat pe pagina de Youtube a Andreei Balan, ea a vorbit despre activitatile pe care le face cu fetitele acasa. Cantareata are langa ea un adevarat ajutor, pe mama ei, dar se pare ca nu este de ajuns. La un moment dat, cantareata a spus ca are nevoie de un barbat care sa le ajute la montat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro