GESTUL SFASIETOR FACUT IN PUBLIC DE SOTIA LUI RAMON CHICIREANU IN MEMORIA CARISMATICULUI BUCATAR

La o zi de cand sotul si tatal celor trei copii pe care i-a daruit a murit, Roxana Chicireanu a facut un gestul sfasietor in public. Apropiatii si fanii i-au scris imediat sotiei lui Ramon Chicireanu, carismaticul bucatar care s-a incris la emisiunea culinara “MasterChef” de la Pro TV in urma cu cativa ani.

Durerea din sufletul Roxanei Chicireanu este una infinita in fata acestei tragedii pe care o traverseaza alaturi de copii si rudele sale. Astazi, ea a gasit puterea si i-a adus un omagiu lui Ramon Chicireanu… si-a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu una alb-negru in care apare fostul concurent de la “MasterChef” – dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului, a ales o poza in care acesta radia de fericire, semn ca asa vrea sa ramana in amintirile ei… ale tuturor care l-au cunoscut. Imaginea nu a fost insotita de niciun mesaj. In plus, ea nu a asternut niciun gand dintre cele care o macina de cand sotul ei a fost rapus de maladia cumplita cu care s-a luptat timp de doi ani.

“Sincere condoleante, Roxana! O veste foarte trista! Cuvintele sunt de prisos, dar bunul Dumnezeu sa te intareasca sa treci peste aceasta grea incercare, sa ramai puternic pentru cei trei copii ai tai. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l aiba in paza”, “Dumnezeu sa iti dea putere! Va iubim pe toti”, “Sincere condoleante!!!! Multa putere ca sa treci peste aceste momente… Dumnezeu sa fie cu voi! Ne pare atat de rau…”, “Condoleante, fata puternica! Esti o mama eroina, ai fost o sotie desavarsita… gaseste inca o data puterea sa inveti sa traiesti cu o asa mare durere, pentru tine si pentru cele 3 flori pe care le-a lasat din dragoste! Dumnezeu sa-l aseze intre ingeri!”, “Condoleante! Dumnezeu sa te primeasca in Raiul Lui, Ramon! Dumnezeu sa va dea putere, Roxana… sa puteti trece peste dureroasa pierdere” sunt cinci dintre comentariile stranse la noua fotografie de profil a Roxanei Chicireanu.
loading...
In urma cu cateva ore, familia lui Ramon Chicireanu a lansat un apel disperat pentru repatrierea trupului din Germania.

Fostul concurent al emisiunii “MasterChef” de la Pro TV s-a stins din viata ieri. Ramon Chicireanu avea un baiat si doua fetite cu frumoasa lui sotie, Roxana.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro