Gheorghe Dinca, noi probleme de sanatate in puscarie

Oamenii din preajma lui Gheorghe Dinca sustin ca acesta ar avea iarasi stari de rau in penitenciar

Gheorghe Dinca, barbatul care a socat o intreaga Romanie prin felul in care a descris ca le-ar fi ucis si apoi ars cu sange rece pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, a avut, de-a lungul timpului, tot felul de probleme in puscarie, indiferent ca a fost inchis in arestul de la Olt, loc in care s-a simtit respins de colegii de celula, sau la Bucuresti, unde a marturisit ca i-a fost cel mai greu din toate punctele de vedere.

Drept dovada, atunci cand criminalul din Caracal se afla incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava se plangea de tratamentul la care este supus de cei care erau detinuti acolo, dar si pentru ca nu beneficia de mancare si de conditii pe placul sau. Starea lui de nemultumire i-a adus insomnii, dar si probleme mari de sanatate.
loading...
Un exemplu concludent este acela ca, la un moment dat, dupa o noapte chinuitoare in care a acuzat dureri mari, Gheorghe Dinca a fost dus la spital, la camera de garda, pentru ca analizele i-au iesit prost. ”Medicul i-a recomandat un control”, au spus, atunci, surse judiciare, care au mai specificat si faptul ca, insotit de politisti, criminalul din Caracal a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, pentru un control amanuntit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie si, intr-un final, barbatul a fost investigat si de un diabetolog.”Rezultatele investigatiilor au aratat ca Dinca se simtea intr-adevar rau si, pentru a preintampina situatii neplacute, el a fost pus pe un tratament medicamentos specific, unul care sa il ajute sa depaseasca problemele avute in perioada in care a dat mai multe detalii despre uciderea Alexandrei si Luizei”, au povestit persoane de la fata locului.
Toate aceste lucruri s-au intamplat in decembrie si se parea ca monstrul din Caracal s-a vindecat in lunile care au urmat. Insa, din ultimele informatii, se pare ca nu ar fi deloc asa. Dimpotriva, Gheorghe Dinca are noi probleme de sanatate in puscarie, iar surse din preajma lui chiar sustin ca i s-ar fi facut din nou rau in celula, de data aceasta, la Arestul IPJ Olt, acolo unde a fost transferat pentru a putea fi prezent mai usor la procesul in care este acuzat de omor. Sa fie tot de la stres sau barbatul sufera de afectiuni noi? Vom vedea, deocamdata, avocatul sau nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, ci a spus clar ca va vorbi despre clientul sau doar la tribunal.

sursa: wowbiz.ro / Foto Inquam/ Bogdan Danescu

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro