Gigi Becali a facut o donatie considerabila pentru „Matei Bals”

Gigi Becali a facut o donatie pentru „Matei Bals”, dupa ce a primit o solicitare din partea lor.

Gigi Becali a donat de multe ori de-a lungul anilor bani sau obiecte celor nevoiasi, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care oameni sarmani se duc zilnic in fata vilei latifundiarului. Patronul FCSB a povestit ca cei la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals” au luat legatura cu el pentru ca, in plina pandemie de coronavirus, se confruntau cu lipsuri care le ingreunau munca.

”Cei de la „Matei Bals„ mi-au trimis o lista lunga fiindca nu aveau nimic in spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus ca au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curatenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal ca i-am ajutat. S-au dus baietii si au cumparat tot ce mi-au cerut in prima faza. Iar astazi (n.r. luni) am primit o alta lista de la ei, iar baietii au plecat deja sa achizitioneze tot ce au nevoie. Cum sa nu-i ajut?! Doamne-fereste!”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.
loading...
Gigi Becali nu a fost dintotdeauna omul apropiat de biserica si de Dumnezeu, asa cum e cunoscut azi de toata lumea.
O tragedie care s-a abatut asupra familiei sale l-a facut pe latifundiar sa-si schimbe viziunea asupra vietii.
S-a intamplat in urma cu doua decenii si, desi el a preferat sa nu vorbeasca despre acest lucru, Giovani Becali a povestit ce s-a intamplat.
In urma cu 20 de ani, Becali a suferit cel mai mare soc atunci cand sora lui maimare Doina a murit la varsta de 44 de ani.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost in clasa cu mine, noi am fost botezati in aceeasi apa cu Dorina, sora lui Gigi si am fost crescuti impreuna ca fratii. Ea a murit pentru ca s-a sacrificat sa ingroape copii ramasi fara ajutor, care nu mai puteau sa fie inmormantati, si ea a racit acolo in cimitir, ingropand copii… a facut pneumonie si a murit dupa Revolutie”, spunea Giovani Becali.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro