Gigi Becali, declaratie despre decizia de a oferi ajutor in epidemia de coronavirus

Gigi Becali continua sa doneze bani spitalelor si sa se implice in actiuni care sa ajute in aceasta perioada in care epidemia de coronavirus afecteaza populatia

Gigi Becali continua sa surprinda! Omul de afaceri este cunoscut a fi un filantrop pana-n maduva oaselor, in special in perioadele dfificile, asa cum s-a intamplat si la inundatii sau in alte situatii asemanatoare. Acum, in plina epidemie de coronavirus, patronul FCSB a primit o solicitare de ajutor de la Institutul National de Boli Infectioase „Matei Bals” si, generos, a luat imediat legatura cu ei pentru a-i ajuta. Nu s-a uitat deloc la bani si nici nu a stat pe ganduri atunci cand a scos din buzunar zeci de mii de euru pentru a cumpara ce le trebuia medicilor pentru a-si desfasura in continuare activitatea in conditii de siguranta.

”Cei de la „Matei Bals„ mi-au trimis o lista lunga fiindca nu aveau nimic in spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus ca au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curatenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal ca i-am ajutat. S-au dus baietii si au cumparat tot ce mi-au cerut in prima faza. Iar astazi (n.r. luni) am primit o alta lista de la ei, iar baietii au plecat deja sa achizitioneze tot ce au nevoie. Cum sa nu-i ajut?! Doamne-fereste!”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Ajutorul lui Gigi Becali nu s-au opresc aici. Afaceristul a solicitat unei fabrici de camasi din Romania sa opreasca productia pentru o perioada si sa faca masti si halate pentru spital, atat de necesare intr-o asemenea perioada grea pentru toata lumea.

loading...
„Am vorbit la cea mai mare mare fabrica de camasi din Romania. Le-am zis: «Bai, nu mai faceti camasi! De acum incolo lucrati non-stop si faceti masti si halate. Vi le cumpar eu». Cei de acolo au intrerupt productia de camasi. Spuneau ca nu au materiale de masti. Cum sa nu fie? Nu avem niste petice, niste materiale?

Sa se faca in fiecare zi cate 5.000 de masti si halate, ca sa dau la spitale. Le platesc eu. Vreau sa mentionez ca cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, cat costa mana de lucru si salariile muncitorilor”, a declarat Becali, la Antena3.

In tot acest noian de fapte bune, omul de afaceri avea sa isi si justifice gestul. Astfel, Gigi Becali a dat o declaratie cutremuratoare in plina criza de coronavirus, in care a specificat ca a spus practic tot ce simte in aceste momente. ”La ce imi folosesc milioanele, daca nu pot sterge lacrima din ochii unui copil? La nimic! Trebuie sa ne strangem randurile si sa facem numai bine”, a comentat controversatul latifundiar din Pipera.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro