Jador, amendat cu o suma colosala chiar de ziua lui.

Jador de la Puterea Dragostei nu a luat in serios regulile impuse de autoritati in plina pandemie de coronavirus si a fost amendat.

Jador de la Puterea Dragostea a ignorat regulile impuse de autoritati in plina pandemie de coronavirus si a iesit din casa cu masina. Artistul a fost amendat cu suma de 3000 de lei, cel mai probabil pentru ca nu avea la el acte doveditoare care sa ateste plecarea de la domiciliu.

Politistii nu au tinut cont nici mpcar de faptul ca este ziua lui de nastere si a iesit din casa pentru a-si rezolva treburi importante. Cu toate acestea, Jador a luat amenda de la politie ca pe o gluma si chiar a facut un video in care le-a spus fanilor patania prin care a trecut.

“Cel mai frumos cadou din partea Politiei Romane, amenda – 3000 de lei. Va multumesc domnilor politisti. Nu trebuia. Chiar nu era nevoie, dat asta e.”, a spus Jador intr-un videoclip postat pe o retea de socializare.

loading...
Acum doua zile a fost ziua de nasterea a lui Jador, iar mesajele de felicitare au curs pe pagina lui de socializare. Cu toate ca a fost una dintre cele mai speciale zile din viata lui, Jador a sarbatorit prin munca. Artistul a filmat videoclipul unei piese pe care urmeaza sa lo lanseze.

“In seara asta lansez promo-ul piesei Iarta-ma, deci stati cu ochii pe contul meu de Youtube”, anunta Jador chiar de ziua lui.

Citeste si: Thalida, fosta concurenta de la „Puterea dragostei”, aparitie neasteptata! „Astia suntem noi, izolati la domiciliu!” Iata cu cine se afla in autoizalare la domiciliu in aceasta perioada dificila!

“In seara asta lansez promo-ul piesei Iarta-ma, deci stati cu ochii pe contul meu de Youtube”, anunta Jador chiar de ziua lui.

Manuela de la Puterea Dragostei a facut-o pe Ella sa planga! Ce i-a spus referitor la Jador

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro