Jador, cadou emotionant pentru mama lui!

Jador, cadou SUPERB pentru femeia pe care o iubeste enorm! Uite ce i-a daruit!

Jador isi iubeste foarte mult familia, iar cu mama lui are o relatie foarte speciala. Indragitul artist a povestit de mai multe ori, atat la emisiunea Puterea Dragostei cat si pe vlog-urile sale ca asculta intotdeauna de sfaturile celei care i-a dat viata si ca va fi intotdeauna cea mai importanta femeie din viata lui. Ei bine, de Ziua Femeii, artistul care a cucerit Romania cu piesele lui, i-a facut mamei sale un cadou emotionant.

„Mama mea este un om foarte bun si credincios, cu o moralitate de netagaduit. Pe ea nu o bucuri daca-i faci cadouri scumpe. Nu o impresioneaza bijuteriile, masinile, hainele sau accesoriile, cum se intampla in cazul altor persoane. Ea s-a dedicat familiei si credintei in Dumnezeu, asa ca i-am daruit, din tot sufletul, o biblie, editie speciala. A fost cea mai fericita. A plans de emotie si, sincer sa va spun, am lacrimat si eu. Nu exista bucurie mai mare pentru mine decat aceea de a-mi face apropiatii fericiti. Iar mama este sufletul meu”, a declarat Jador.

Si daca tot a vorbit despre ziua urmaselor Evei, solistul a vrut neaparat sa le transmita un mesaj, de 8 Martie, tuturor doamnelor si domnisoarelor.

loading...
„La multi ani! Va urez multa fericire, liniste, implinire si momente minunate alaturi de persoanele pe care le iubiti. Voi sunteti cele mai importante, ne luminati zilele, ne calauziti pasii si ne aratati, mereu, care este drumul cel bun. Meritati TOTUL”, a mai spus cantaretul.
„Familia este pe primul loc in viata mea. Urmeaza sa-mi cumpar o casa pe care am vizionat-o, de curand, dar inainte de asta ii voi achizitiona fratelui meu un apartament. Asta e prioritatea mea! Vreau sa aiba si el locuinta lui, una moderna si spatioasa. Parintii, fratii si prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe branci si daca ma ajuta Dumnezeu sa-mi mearga bine in continuare, nici lor nu le va lipsi nimic”, a declarat Jador imediat dupa ce a iesit din casa Puterea Dragostei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro