Jador de la „Puterea Dragostei” razboi cu Vulpita

Jador de la „Puterea Dragostei” a facut un clip video in care isi explica nemultumirea. Barbatul nu poate sa inteleaga succesul de care are parte Vulpita de la Vaslui.

Jador razboi cu Vulpita. Jador de la „Puterea Dragostei” a transmis pe contul sau oficial de socializare, in urma cu cateva zile, ca nu intelege cum se poate ca Vulpita sa fie inaintea lui in top-urile muzicale. „Locul unu e Vulpita! Nu inteleg! M-a dat jos de pe locul 1 Vulpita, bai fratilor. Nu pot sa cred! Nu m-a dat nimeni, niciun artist din Romania si m-a dat Vulpita!” a mentionat tanarul.

Jador razboi cu Vulpita. Astazi, 29 martie, Jador a revenit pe locul 1, asa ca a simtit nevoia sa anunte pritr-un clip video: „Vulpito, esti locul 2! Ai cazut! N-am mai cazut eu jos. Ai cazut tu sus. Ai cazut vulpito, ai cazut! Te-am rupt!”.
loading...
Jador razboi cu Vulpita. Vulpita a intrat in trend pe Youtube cu piesa scoasa alaturi de Florin Petrescu, intitulata „Hai la Bucuresti Vulpita!”. Axinte si Veronica Stegaru se bucura de notorietate cu clipul lansat in urma cu sase zile.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro