Jador o face praf pe Vulpita dupa ce a ajuns numarul unu in trending

Jador le-a transmis fanilor sai un mesaj transant dupa ce a vazut ca Vulpita este pe locul unu in trending, iar el a cazut pe locul secund.

Jador a ramas uimit cand s-a vazut detronat de Vulpita. Fostul concurent de la Puterea Dragostea a scos recent hit-ul “Dau Moda” alaturi de Lino Golden, care urcat rapid pe locul unu in trending pe Youtube. Din urma a venit Vulpita, noua vedeta nationala, care si-a lansat propria melodie alaturi de Axinte si a spart topurile romanesti.

Lui Jador inca nu-i vine sa creada ca a fost detronat de Vulapita si se intreaba cum a fost posibil acest lucru. Artistul pune la indoiala calitatile vocale ale Vulpitei si crede ca munca ca nu este corect ce se intampla.

„Cred ca majoritatea populatiei are conoravirus pentru ca am vazut ca pe locul 1 se tine tare Vulpita. Si noi toti cei care muncim din greu, plus talent, muzica, videoclipuri, versuri, gandire, zile intregi la studiu, sa fii locul 1 la trending, am muncit foarte mult. Dar nu, anul asta este fita, locul 1 e Vulpita! Nu inteleg, m-a dat jos de pe locul 1 din trending Vulpita. Eu nu pot sa cred. Nu m-a dat jos nimeni din Romania, m-a dat jos Vulpita, nu pot sa cred”, a spus Jador.

loading...
In mai multe story-uri facute pe Instagram, Jador spune ca nu a fost detronat de nimeni pana acum, nici macar de Florin Salam si nu s-ar fi gandit nicio clipa ca melodia vulpitei va fi apreciata.

“Vulpita e pe locul unu. Baaaiiii, nu m-a luat nimeni, nu m-a luat Salam si m-a luat Vulpita? Ce aveti?”, a spus Jador pe Instagram.

Daca Jador este foc si para din cauza melodiei care face inconjurul internetului, Vulpita este in culmea fericirii si i-a transmis un mesaj lui Jador, prin intermediul unor reporteri din cadrul emisiunii care a facut-o vedeta.

„Du-te la Blagesti, Jador/Ca de tine nu mi-e dor/Acum eu sunt cea mai tare/Niciunul nu-mi mai sta in cale si acum plange Jador/Ca nu mai e campion”, sunt versurile fredonate de Vulpita adaugand la final: „Acum eu sunt campioana, Jador!”

Vulpita i-a spus lui Jador sa accepte ca ea este pe locul intai acum si l-a provocat sa scrie si el niste versuri asa cum a facut-o ea.

sursa:wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro