Jador, prima reactie dupa ce a fost prins cu Ella la cinema

Ce a transmis Jador la scurt timp dupa ce a fost surprins sarutandu-se cu foc cu Ella la cinematograf. Reactia fostului concurent de la Puterea dragostei.

Ieri, una dintre fanele emisiunii „Puterea dragostei” a dezvaluit ca Jador si Ella au avut parte de o intalnire fierbinte la cinema. Dupa ce Ella a comentat in legatura cu ipostaza incendiara in care au fost surprinsi, a venit randul lui Jador sa vorbeasca despre aceasta situatie.

De cand a iesit din emisiune, Jador a avut parte de o multime de evenimente si de concerte, iar timpul liber si l-a petrecut cu persoanele dragi.

Dupa ce a fost dat de gol ca s-a revazut cu Ella in Romania, Jador a explicat aceasta intalnire in stilu-i caracateristic.

loading...
Si cum cariera este pe primul loc, Jador si-a anuntat fanii ca a lansat o noua piesa, „Indragostit de doua femei”.

„Nu e pacat sa ii spui unei femei ca esti indragostit de alta, dar pe ea o vrei / E mai pacat de-un milion de ori sa nu recunosti ca dupa doua ori”, sunt doar cateva dintre versurile pe care le canta Jador.

Si, asa cum toti fanii emisiunii stiu, Jador a mers la Puterea dragostei pentru Simina, de care s-a indragostit nebuneste. Dupa despartire, Jador a reusit sa se apropie de Ella, insa nici cu ea relatia nu a evoluat in directia dorita de amandoi si au preferat sa ramana prieteni.

Zilele trecute, Jador a recunoscut ca mai tine legatura cu Ella.

Citeste si: Cu cine a petrecut Bogdan Mocanu 1 martie, dupa ce a fost surprins in avion cu Loredana Chivu
„Dupa ce am plecat din casa Puterea Dragostei am spus clar ca am sentimente pentru Ella. Noi insa nu suntem compatibili, am incercat sa construim ceva si nu s-a putut. Am ales sa ramanem prieteni, sa fim alaturi unul de celalalt, sa ne dam sfaturi, sa ne sprijinim reciproc. Da, ne-am intalnit, doar suntem prieteni. Am petrecut momente frumoase impreuna si nu am de ce sa ma ascund. Am si zis, acum o saptamana sau doua, ca am treaba la Istanbul, in curand, si ca probabil o sa ma intalnesc cu Ella si acolo. Imi este foarte draga si are un loc special in sufletul meu, dar, repet, nu ne-am impacat”, a spus Jador in urma cu putin timp.

loading...
Intrebat care este cel mai important lucru pe care vrea sa-l faca in urmatoarea perioada, Jador a dat un raspuns care ne-a lasat fara cuvinte.

„Familia este pe primul loc in viata mea. Urmeaza sa-mi cumpar o casa pe care am vizionat-o, de curand, dar inainte de asta ii voi achizitiona fratelui meu un apartament. Asta e prioritatea mea! Vreau sa aiba si el locuinta lui, una moderna si spatioasa. Parintii, fratii si prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe branci si daca ma ajuta Dumnezeu sa-mi mearga bine in continuare, nici lor nu le va lipsi nimic”, a declarat Jador dupa ce a iesit din casa Puterea Dragostei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro