Jador, reactie incredibila dupa ce a aflat ca Ella vorbeste cu Alex Bodi

Jador, reactie incredibila dupa ce a aflat ca Ella vorbeste cu Alex Bodi! Uite ce a declarat solistul!

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentata de Andreea Mantea. In prezent, frumoasa bruneta se afla in Romania si incearca sa-si rezolve cateva probleme destul de delicate de sanatate. Ei bine, de cand a ajuns pe plaiurile mioritice, protagonista noastra a petrecut foarte mult timp cu Jador, acestia fiind surprinsi de cateva ori la cinematograf sau la cafenele.

Misterul planeaza insa, in continuare, cand vine vorba despere relatia lor, solistul afirmand ca sunt doar prieteni apropiati, in timp ce carcotasii sustin ca, din contra, ar forma un cuplu. Ella a fost, pana acum, rezervata, ferindu-se sa clasifice legatura pe care o are cu artistul. Cert este ca protagonista noastra il iubeste foarte mult pe cantaret, dupa cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, si in emisiune.

Ceea ce ni se pare cu adevarat interesant este ca surse din apropierea Ellei sustin ca aceasta ar fi fost contactata de nimeni altul decat Alex Bodi, o veche cunostinta a ei. Fostul sot al Biancai Dragusanu si frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, si au tinut legatura.

loading...
Trebuie sa mentionam insa ca intre omul de afaceri si concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relatie de amicitie, sursele noastre precizand ca Bodi nu a facut, deocamdata, niciun pas interpretabil.

„Chiar daca ea este o femeie superba, iar el este un barbat prezentabil si, din punct de vedere fizic, cel putin, chiar s-ar potrivi, sunt doar amici. Se cunosc de multi ani , vorbesc din cand in cand, dar, din cate stiu eu, Alex nu i-a facut niciodata avansuri Ellei. Sunt doar doi oameni care au anumite lucruri in comun si mai vorbesc uneori. Nu e ceva blamabil, mai ales ca au situatii amoroase cu multe suisuri si coborasuri si, probabil, se sfatuiesc reciproc. Ultima oara, din cate stiu eu, au vorbit recent, imediat dupa divortul lui de Bianca”, a declarat sursa noastra.

„Prieteni dragi, voi credeti ca asta ma preocupa pe mine acum? Ce se intampla in lume, in tara noastra, este extrem de grav! In aceste momente ar trebui sa ne gandim doar la parintii si la bunicii nostri, pe care trebuie sa-i protejam de pericolul asta teribil. Asta este prioritatea mea si cred ca multi gandesc ca mine. In rest, fiecare poate sa discute cu cine vrea. De aceea suntem oameni, sa socializam, sa mai impartasim pareri. Stiti ce zic! Doamne Ajuta sa fim cu totii sanatosi, sa trecem de testul asta greu, ca asta e tot ce conteaza in perioada aceasta”, a spus artistul care a atins performanta de a avea o piesa pe locul 1 si una pe locul al doilea, in trending, in urma cu cateva zile.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro