Jador si-a anulat toate concertele!

Jador de la Puterea dragostei a decis sa anuleze toate concertele din cauza noului coronavirus. Ce a dezvaluit artistul despre familia sa.

Jador de la Puterea dragostei a trasnmis un mesaj extrem de important pentru toti fanii sai. Dupa ce mai multe tari din Europa au decis sa limiteze adunarile, concertele si alte manifestari care depasesc 100 de oameni din cauza noului coronavirusului, Jador se vede nevoit sa anuleze toate concertele pe care le avea in Romania si in strainatate.

Insa, artistul a tinut sa precizeze ca abia asteapta sa ii vada pe toti cei care ii apreciaza muzica atunci cand va trece pericolul noului coronavirus si ca sanatatea este cea mai importanta in acest moment.

Pentru ca nu vrea ca familia sa sa aiba de suferit si sa ii puna in pericol, Jador a luat foarte in serios problema:

loading...
„Din cauza acestui virus, sunt nevoit sa anulez toate concertele de luna aceasta si sa le reprogramez in viitor. Imi cer scuze fata de toti urmatorii mei si toti oamenii care ma iubesc. Si cred ca sunt de inteles, pentru ca sanatatea este pe primul loc si nu as vrea ca nimeni sa se imbolnaveasca.
Din pacate, adunari cu mai mult de 100 de oameni nu sunt legale si la mine vin foarte multi oameni. Si eu am avut in familie cazuri de boala si probabil si voi si nu as vrea sa se imbolnaveasca nimeni. O sa ne distram alta data. Doamne ajuta sa trecem cu bine peste tot.”, a transmis Jador.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro