Jador si-a facut o noua relatie?

Jador apare in ultimul timp mereu alaturi de o fata superba, pe care o cunoaste toata Romania.

Este vorba de Mimi, una dintre cele mai cunoscute vlogerite din Romania, cu care Jador face foarte des vloguri in ultima vreme.

Jador a si luat-o in brate in cel mai recent vlog facut cu ea. „Este o fata foarte draguta”, a spus el.

Jador a mers si mai departe si a si pupat-o pe crestet pe Mimi.

loading...
Jador s-a filmat in baie si a publicat imaginile incendiare cu el intr-un vlog realizat pentru contul lui de YouTube.

„Obosit, gandindu-ma la problemele mele (…) In general sunt un om fericit”, a spus Jador, aflat in cada.

Pe contul personal de instagram, Jador a fost nevoit sa isi anunte fanii ca mai multe concerte pe care urma sa le sustina in perioada imediat urmatoare vor fi amanate. Decizia vine dupa ce autoritatile au decis sa interzica orice manifestare de divertisment sau culturala care presupune participarea a mai mult de 100 de persoane, intr-un spatiu inchis.

Cantaretul a explicat ca din motive ce tin de siguranta oamenilor, concertele sale nu vor mai avea loc, aceasta masura fiind menita sa reduca riscul de imbolnavire.

loading...
„Din pacate, cateva concerte de-ale mele au fost anulate si astazi, inca unul la numar. Speram ca pe viitor sa trecem cu bine peste si sa nu ne afecteze. Sa nu ma afecteze pe mine in plan profesional si mai ales, mai ales sa nu ne afecteze pe noi ca oameni. Sa nu patim niciunul dintre noi si niciun om de pe pamantul asta sa nu pateasca nimic. Speram sa fie bine! Va pup si aveti grija! Dumnezeu a zis ca se vor intampla chestiile astea.”, a spus Jador intr-un live pe instagram.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro