Lucretia, soferita romanca de TIR moarta in Franta, s-a stins la 15 minute dupa ce se schimbase la volan cu sotul ei

Lucretia, soferita de TIR care s-a stins din viata in urma unui accident teribil, a murit la 15 minute dupa ce se schimbase la volan cu sotul ei.

TIR-ul lor a fost facut praf in Franta, intr-un teribil accident care a lasat trei copilasi din Bistrita orfani de mama.

Lucretia, mama a trei copii, lucra in echipaj cu sotul ei, care era la volan in momentul accidentului. Marius o schimbase pe Lucretia cu doar 15 minute inainte de tragedie.

„Lucrau amandoi in echipaj pe camionul respectiv. Erau in regula, din punct de vedere legal, aveau atestatele, totul in regula”, a declarat, pentru Bistriteanul.ro, directorul general al Filadelfia, Nelu Sighiartau.

loading...
„Erau Marius si Lucretia si inca doua camioane de-ale noastre. Cu vreo 15 – 20 de minute inainte de accident, au oprit la un PECO si au alimentat. Pana acolo a condus Lucretia, iar de la Peco s-a urcat Marius la volan. Inca nu stim ce s-a intamplat exact, dar din ce am vorbit cu reprezentantii politiei franceze si cu consulatul de la Strassburg, cel mai probabil acolo ar fi fost mai multe camioane oprite, din ceva motiv, si probabil Marius nu a vazut la timp avariile celui din fata sa. Altfel nu se explica. Dar doar aceste informatii le avem momentan”, a mai explicat Nelu Sighiartau.

„A fost in coma, iar apoi, in timpul noptii a fost supus la doua operatii. Am reusit sa luam legatura cu el. E constient. Merge spre bine. Deci el a scapat, doar sotia lui a murit”, a explicat, pentru Bistriteanul.ro primarul comunei Rebra, Stefan Danci.

Marius si Lucretia aveau impreuna trei copii. Cel mai mare are 13 ani, fiind elev in clasa a VII-a, iar cel mai mic are patru anisori.

„Vrem sa activam toate asigurarile pe care le avem si sa venim in spijinul acestei familii. E oricum un moment greu acum, cu toata pandemia de coronavirus, cand totul cade. Dar vrem sa-i ajutam pe cei mai tare incercati, aflati in momente si mai grele. Vrem sa ne implicam in repatrierea Lucretiei si aducerea in tara a lui Marius, vrem sa ne ocupam de oficiile de inmormantare si chiar sa alcatuim un pachet pentru a-i sprijini pe cei trei copilasi. Am inteles ca acum copiii sunt la bunica din partea mamei. Vrem sa ii ajutam pe ei si familia. Am alcatuit deja o celula de criza, cu cei de la HR, juridic si directorul de transport pentru a face toate cele necesare ca sa-i aducem acasa si sa ajutam familia”, a concluzionat directorul general al Filadelfia, Nelu Sighiartau.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro