Marele regret al lui Jador! L-a spus in gura mare

Jador este unul dintre cei mai apreciati cantareti din industria muzicii de petrecere si are tot ce isi doreste, la prima vedere, insa lucurile nu sunt cum par a fi.

Jador este unul dintre cei mai apreciati cantareti din Romania daca aruncam o simpla privire la vizualizarile videoclipurilor sale de pe Youtube. Artistul are un foarte mare succes, nu duce lipsa de concerte si de bani, dar cu toate acestea, el tot are un regret.

Fostul conturent de la Puterea Dragostei are noroc la bani, dar nu are noroc la femei. Artistul a incercat sa isi gaseasca marea dragoste in competitia din Turcia. Si a gasit-o de cateva ori, doar ca s-a risipit la fel de repede precum a venit. Acum artistul este disperat ca pandemia de coronavirus va evolua atat de mult incat nu va mai avea timp sa isi gaseasca iubirea vietii lui.

Jador a postat un clip pe contul lui de Youtube, im care tipa disperat ca nu crede ca se va mai insura vreodata.

loading...
„Vine sfarsitul lumii si eu nu m-am insurat”, spune Jador in videoclipul postat pe Tik Tok.

Jador a lansat in urma cu putin timp piesa “Iarta-ma” si promite ca va fi un adevarat hit. Melodia ascunde un mesaj profund pentru o femeie care l-a lasat, ceea ce ne face sa ne gandim ca versurile melodiei ar fi pentru Simina.

„Femeie iarta-ma pe mine sa imi spal pacatul ca tu m-ai vrut pe mine/ Nu ai vrut pe altul/Eu n-am stiut cat de mult ma iubesti/Te-am lasat singura tu sa traiesti.”, este refrenul melodiei prospat postata pe Youtube.

In plus, fata din videclip care joaca rolul principal alaturi de Jador, seamana leit cu Simina, ceea ce ar putea insemna ca Jador inca se mai gandeste la Simina, chiar daca ea va aduce un copil pe lume din clipa in clipa alaturi de Alex Zanoaga.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro