MIHAI BENDEAC, IN DOLIU. UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE PERSOANE DIN VIATA LUI A MURIT

Mihai Bendeac este ingenuncheat de suferinta. Una dintre cele mai importante persoane din viata lui a murit. Apropiatii si fanii i-au trimis actorului numeroase mesaje de condoleante.

Mihai Bendeac si rudele sale traverseaza o perioada cumplita… Bunicul matern al actorului s-a stins din viata astazi. Vestea trista a fost facuta publica mama juratului de la “iUmor”, Emilia Bendeac, printr-un mesaj emotionant.

“M-am gandit sa pun o poza dar era prea banal, nu il reprezenta pe el. Cand o sa vedeiati cerul senin si o sa vedeti o stea foarte stralucitoare sa stiti ca este el. Te iubesc tata, Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina” sunt gandurile scrise de Emilia Bendeac pe contul sau de Facebook.
loading...
“Condoleante! Sa se odihneasca in pace! Un mare luptator. Dumnezeu sa-l aiba in paza! Suntem alaturi de voi”, “Nu stiu de ce dar m-am gandit la Mihai imediat ce am citit! Stiu cat de mult l-a iubit! Bunicul meu a murit anul trecut in luna Septembrie si inca imi este foarte greu sa accept dar ramane viu in amintirea mea pt ca m-a crescut si l-am iubit din toata inima! Dumnezeu sa-l odihneasca iar voi sa treceti in putere peste acest moment! Imi era drag bunicul lui Mihai! Un om foarte bland si bun! Se putea vedea asta si din felul cum vorbea tot timpul Mihai despre el!”, “Sincere condoleante, Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Drum bun spre stele, om intelept si simpatic” sunt trei dintre comentariile lasate de fani.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro