Mirela Vaida, nemachiata!

Mirela Vaida, nemachiata! Asa arata chipul natural al vedetei de 37 de ani pe care ai vazut-o, pana acum, doar fardata profesional!

Mirela Vaida este o vedeta pe care ai ocazia foarte rar sa o surprinzi altfel decat aranjata pana la ultimul fir de par. In ultima vreme insa, protagonista noastra s-a raliat curentului divelor mioritice care aleg sa le arate fanilor chipul lor natural, fara niciun pic de machiaj pe el.

La varsta de 37 de ani, prezentatoarea tv se poate lauda cu o piele faciala foarte frumoasa, fara riduri, impuritati si alte semne inestetice. In plus, trebuie sa mentionam faptul ca celebra blonda nu si-a facut nicio interventie estetica, deci face nota discordanta in breasla ei.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din Romania. Vedeta a fost intotdeauna discreta in ceea ce priveste viata personala, nu a fost implicata in scandaluri si a avut doar aparitii „cuminti”, atat pe micile ecrane cat si la evenimentele mondene.

loading...
Ei bine, dupa ce a devenit mamica pentru a treia oara si a slabit in timp record, protagonista noastra si-a alungat toate inhibitiile si s-a lasat pozata intr-o ipostaza incendiara, in care nu te-ai fi asteptat sa o vezi vreodata.

Mai exact, frumoasa blonda s-a dezbracat de toate hainele, a intrat in cada ei plina cu spuma si a stat in fata aparatului de fotografiat in cea mai provocatoare pozitie.

Dupa cum vedeti, Mirela Vaida are cu ce sa se mandreasca. Prezentatoarea tv are forme de invidiat, o silueta superba si, in plus, stie sa pozeze, dar, paradoxal, decent in acelasi timp, si nu are niciun crampei de vulgaritate. La 37 de ani, vedeta este o femeie desavarsita.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro