Natasa Raab are o boala grava care ii afecteaza creierul!

Actrita Natasa Raab trece prin cliep cumplite. Dupa ce ti-a pierdut sotul, a primit inca o lovitura grea de la viata.

Actrita Natasa Raab sufera de grave probleme de sanatate. In plus, nu poate trece peste moartea sotului eim medicul Val Gutul. barbatul care i-a fost alaturi timp de aproape 40 de ani.

„Ma simt foarte rau, vreau sa mor si eu, nu mai sunt asa volubila cum eram. Am o insotitoare, Victoria, care sta aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnava, am o boala autoimuna care imi afecteaza creierul. Sunt lovita de soarta, asa am fost toata viata, lovita de incercari. Sufar ca nu mai pot juca, ca nu mai pot filma, viata mea s-a sfarsit si as vrea sa mor sa merg dupa sotul meu drag si iubit”, a marturisit actrita, cu lacrimi in ochi, pentru click.ro.

“Coana Chiva” a imbatranit cu 10 ani dupa decesul sotului, Val Gutul. Acesta a murit pe 14 septembrie 2019, dupa ce luptase o lunga perioada cu un cancer la vezica. La cateva zile dupa deces, actrita, al carei nume real este Natasa Raab, a scris pe Facebook: „Iertati-ma, dar simt ca innebunesc daca nu vorbescu cu voi despre el”. ”Am ramas singura, Doamne. Sotul meu, prietenul de o viata, m-a lasat a nimanui. Vreau sa mor si eu. Avea doar 66 de ani”.

loading...
Natasa Raab a marturisit care au fost ultimele cuvinte ale sotului ei: “Imi spunea ca de foarte multe ori i-am reprosat ca nu am infiat pe cineva. El avea oricum un baiat si tinea foarte mult la el, dar imi spunea “Tu esti copilul meu si eu sunt copilul tau”. Intotdeauna, cand se spala pe par, eu ii spuneam ca are ochii ca niste stelute albastre. E baiatul meu cu stelute albastre. Imi pare tare rau! Despartirile sunt nedrepte!”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro