O femeie gravida in sase luni, mesaj disperat de pe patul de spital

Karen Mannering este o femeie in varsta de 39 de ani, din Marea Britanie. Aflata pe patul de spital din cauza infectiei cu COVID-19, femeia a facut un apel disperat catre oameni.

Insarcinata in sase luni, Karen Mannering a ajuns pe patul de spital, dupa ce a acuzat ca se simte rau de mai bine de doua sapatmani. Femeia a fost diagnosticata cu COVID-19 si pneumonie la ambii plamani.

Karen urmeaza sa fie mamica pentru a patra oara. Cu foarte multa durere in suflet si gata sa izbucneasca in plans, ea a hotarat sa posteze pe retelele de socializare un videoclip, in care sfatuieste toti oamenii sa stea in casa.

„Mi s-a spus ca am COVID-19 si sunt bolnav de doua saptamani. Am fost in spital de sambata si astazi este miercuri. Am pneumonie la ambii plamani si ma lupt pentru mine si copilul meu. Nu merita sa iesiti afara. Am trei copii acasa si un sot pe care nu pot sa-l vad”, a povestetit Karen, cu lacrimi in ochi, potrivit Daily Mail.

loading...
Femeia a mai spus ca nu stie de unde a luat virusul, dar simptomele o fac sa se simta foarte rau.

In urma efectuarii mai multor autopsii ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus care a aparut in China, un grup de medici a facut publice rezultatele devastatoare.

Cel mai afectat organ in cazul pacientilor infectati cu coronavirus este plamanul. Totusi, medicii chinezi au descoperit ca aceasta este doar una din consecintele bolii.

Dupa ce au efectuat 29 de autopsii ale unor pacienti decedati in urma infectarii cu virusul COVID-19, un grup de cercetatori chinezi a facut publice rezultatele absolut devastatoare pe care le-au aflat.

Astfel, concluzia studiului este ca noul coronavirus distruge sistemul imunitar si produce schimbari patologice severe in plamanii celor infectati. De asemenea, duce si la aparitia unor secretii in tuburile bronhiale, ceea ce ingreuneaza circulatia oxigenului. Mai mult decat atat, COVID-19 nu afecteaza doar plamanii, ci si inima, ficatul sau rinichii. In urma autopsiilor, aceste organe au fost gasite in diferite stadii de deteriorare.

Medicul chinez Wang Guiqiang, cel care a condus echipa de cercetatori, a prezentat rezultatele studiului in cadrul unei conferinte sustinute la Beijing si a precizat ca din cauza distrugerii sistemului imunitar al unui bolnav cu COVID-19, acesta devine mai vulnerabil la alte infectii bacteriologice si fungice, infectii care agraveaza starea si pot duce chiar la deces.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro