O vedeta indragita de milioane de romani este insarcinata pentru prima data

Vestea neasteptata a fost data chiar de catre fostul sau logodnic. Ce se intampla in acest moment cu ea.

Vesti uriase in showbiz! Una dintre cele mai indragite actrite din lume este insarcinata pentru prima data. Vestea i-a luat prin suprindere pe fanii vedetei.

Vedeta si fostul sau logodnic vor deveni parinti pentru prima data. La doar cateva zile dupa ce a anuntat despartirea de logodnicul Paul Michael, barbatul a dat vestea cea mare pe pagina lor de Instragram, alaturi de o ecografie.
„Bebelus in progres”, a anuntat Michael pe contul lui de Instagram, insa bucuria vestii sarcinii este umbrita de o situatie dramatica a actritei.

Aflata intr-un centru de tratament pentru probleme de sanatate mintala, Bynes nu a confirmat vestea sarcinii sale pe contul sau ce Instagram. La scurt timp, Michael a sters imaginea cu ecografia.

loading...
Potrivit tabloidelor americane, parintii lui Bynes au fost cei care nu i-au permis Amandei sa se casatoreasca legal cu Michael, in urma problemelor sale de sanatate, ei fiind cei care iau decizii pentru ea.

In plus, tot parintii sai sunt cei care ii administreaza bunurile, iar lunar, Amanda trebuie sa plateasca 5200 de dolari pe luna pentru a sta in centrul respectiv. Si Britney Spears a trecut prin aceste probleme, iar ani de zile, tatal sau a fost cel care a luat decizii pentru ea.

In varsta de 33 de ani, actrita se confrunta de ani de zile cu abuz de substante interzise, iat in anul 2010 a anuntat ca renunta la cariera de actrita din cauza unor probleme personale.

In 2012, aceasta a fost surprinsa in timp ce conducea sub influenta unor substante interzise, iar in 2013 a fost prinsa cu marijuana asupra ei. Din 2013, Amanda Bynes a inceput sa fie internata cu sau fara voia ei intr-un ospiciu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro