Prima reactie a lui Alex Bodi dupa ce Bianca Dragusanu a publicat o fotografie in care apare batuta

Bianca Dragusanu a facut publica prima fotografie in care apare desfigurata in bataie de Alex Bodi. Fostul sot a reactionat imediat.

Bianca Dragusanu a publicat o fotografie cu un screenshot dintr-o conversatie pe care o avea cu un apropiat, caruia ii arata ce i-a facut Alex Bodi. Frumoasa blondina era desfigurata in bataie de sotul ei. „Cu asta am ramas! Dar m-am vindecat! Sa vedem ce spun autoritatlie despre barbatia ta!”, este mesajul pe care Bianca Dragusanu l-a scris in dreptul imaginii.

Prima reactie a lui Alex Bodi dupa ce Bianca Dragusanu a publicat o fotografie in care apare desfigurata in bataie.

Reactia lui Alex Bodi, dupa ce Bianca Dragusanu a publicat fotografia in care apare desifugrata in bataie, nu a intarziat sa apara.
”Oare ce vor spune cand afla ca ai vrut sa sari din masina si mai ales ca ai cerut bani, iar eu te-am platit”, a scris Alex Bodi.

loading...
Alex Bodi a vorbit despre scandalul monstru cu Madi Dragusanu, mama sotiei lui: „Daca ti-as vorbi ca un barbat adevarat si fara sa tin cont de ceva, mama ei nici nu trebuia sa existe in discutia asta. Eu mereu mi-am cerut scuze in fata Biancai cand am gresit, dar si in fata oricui. I-a zis niste chestii de cineva apropiat mie. Cel mai mult ma deranjeaza ca m-a acuzat de anumite lucruri”.

Printre altele, Alex Bodi a povestit ce s-a intamplat in parc, atunci cand mama Biancai Dragusanu a sunat la politie.

„Nu stiu de ce a inceput sa debiteze despre mine. E si din vina ei (n. red. Bianca) pentru ca are 38 de ani si nu stie sa zica „Stop!”. Ea evita certurile cu mama ei si nu i-am zis niciodata sa aleaga intre mine si mama ei. Eu m-am certat telefonic cu Bianca, dar dupa eram cu un baiat care era martor, i-am luat un buchet de flori si m-am dus la ea acasa. Eu n-am trecut de usa ca mama ei a sunat la politie fara sa spuna nimic. M-am dus in parc, am vorbit cu ea. M-a vazut ca eram suparat, m-a mangaiat. A aparut din nou mama ei si mi-a zis niste lucruri care m-au deranjat. I-am vorbit diferit fata de cum vorbesc eu de obicei. A inceput sa ma filmeze, dar si eu am filmari”.

„Da, am avut o altercatie, dar pentru ca sunt provocat. Eu i-am zis sa nu ma faca sa-i fac rau. Nu am de gand si nu vreau sa avem o relatie ca sa ne facem rau. Ne-am tot certat, ne-am impacat”, a marturisit el.

sursa foto: Cancan/ sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro