Prima reactie a lui Nikolas Sax, dupa sarutul din avion cu Loredana Chivu

Nikolas Sax a oferit prima declaratia dupa ce a fost filmat in timp ce se saruta pasional cu Loredana Chivu in avion.

Imaginile cu Nikolas Sax si Loredana Chivu sarutandu-se tandru in avion au facut inconjurul internetului. Presa a speculat ca ar fi vorba despre o relatie intre cei doi protagonisti, insa ambii au negat acest lucru, declarand ca intre ei este doar o relatie de prietenie. Dupa ce Loredana Chivu a avut o prima reactie in urma imaginilor care au circulat pe internet, s-a hotarat si Nikolas Sax sa ne ofere cateva explicatii.

Nikolas Sax a vorbit despre sarutul dintre el si Loredana Chivu, dupa ce fosta lui iubita a spus public ca este socata de ce a vazut si ca era de asteptat avand in vedere ca manelistul a mai calcat stramb.

„Eu si Loredana Chivu suntem prieteni foarte buni si sper sa ramanem la fel si pe viitor. Ce s-a intamplat in avion? Cred ca pot spune ca ne-a luat putin valul. Nu pot spune ca este o relatie intre noi, nici macar una la inceput. Mocanu n-a zis nimic desi cred ca a vazut si el cu coada ochiului ceva… Despre fosta iubita… Probabil ca a vrut sa-si faca putina reclama. Eu, in prezent, nu am nici o relatie, asa ca nu a avut cine sa planga la aparitia imaginilor astea. De fapt, cred ca au fost vreo 10 foste iubite care au varsat o lacrima cand au vazut filmarea… Nu stiu cine ne-a filmat. Am o banuiala, era o fata bruneta care era „geana” pe noi in avion”, a declarat Nikolas Sax in exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

loading...
Iubita lui Nikolas Sax a avut un oarecare soc dupa ce a vazut imaginile cu Nicholas Sax sarutandu-se cu Loredana Chivu. Malina, iubita lui Nikolas Sax, a avut o prima reactie pe contul ei de Instagram dupa ce pe internet a aparut o filmare cu Nikolas Sax si Loredana Chivu in timp ce se sarutau cu mare foc. Malina a explicat ca ea nu mai este intr-o relatie cu Nikolas, dar cu toate acestea imaginile aparute pe internet au afectat-o vizibil.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro