Razboinica Adriana de la Survivor, casnicie de cosmar!

Razboinica Adriana de la Survivor a vorbit despre chinurile prin care a trecut alaturi de sotul ei, inainte de a-l parasi.

Adriana Popescu de la Razboinici ascunde o poveste de viata dramatica. L-a cunoscut in adolescenta pe barbatul care avea sa-i devina sot. I-a daruit o fiica, dar relatia lor s-a degradat pana in momentul in care ea a fost nevoita sa fuga de acasa de frica lui.

Adriana de la Razboinici a povestit detalii infioratoare despre relatia cu fostul sot si calvarul prin care a trecut alaturi de el, inainte de a-l parasi.

„Eu am avut o relatie de 11 ani cu fostul sot. A fost o relatie foarte frumoasa la inceput, ne iubeam foate mult. La 17 ani ne-am cunoscut, eram un copil. Am ramas gravida si au inceput certurile pentru ca el nu credea ca e copilul lui. Eu stateam cu el si stateau si parintii cu el, pana s-au mutat la curte si ne-au lasat in apartament.

loading...
In prima zi cand am aflat ca sunt gravida, mi-am facut un test de sarcina, el era in hol, se descalta. Eu saream in sus de fericire si el a zis „ce ai facut, ai desenat cu markerul?” Am inceput sa plang, erau lacrimi de fericire pentru ca voiam un copil. Il iubeam foarte mult, chiar daca ne certam.

Venea acasa si ne certam. Eram in luna a opta, stateam la etajul patru, trebuia sa ma duc la cumparaturi, sa urc patru etaje. Timpul a trecut… Venise odata seara foarte nervos, ne certasem foarte rau, erau si parintii lui acasa. Eram in dormitor la noi si m-a certat si m-a impins si am cazut cu burta de calorifer si inca am un semn acolo. M-am speriat, stiu ca i-am spus mamei lui ca m-a impins si m-am lovit. Mi-a zis ca nu era nimic grav. Imi era frica sa plec de la el, am ramas cu el, tot ne certam. Am nascut-o pe Eva e 24 decembrie 2015. Dupa ce am ramas gravida era o relatie toxica si nu stiam ce o sa fac singura cu un copil, unde o sa locuiesc, daca o sa ma descurc, daca parintii o sa ma accepte.

Fostul sot avea meci a doua zi si Eva plangea de durere de colici. A venit nervos in camera si a zis „Pune-i calus la gura sau arunc-o pe geam”. M-a facut in noua ani, zece ani cat aveam cu el… Toata iubirea mea pentru el a plecat. Sa spui asta cand e copilul tau… M-a durut foarte tare. Sunt sigura ca o iubeste foare tare pe Eva, dar in momentul ala de furie a spus ceva ce m-a facut sa il urasc din tot sufletul.

Eva avea doi ani si un pic, era sfarsitul lui februarie. Ne-am certat foarte rau, am chemat politia. Eva plangea, o aveam in brate, m-a tras de par, m-a dat cu capul de pereti. M-a apucat cu picioarele de gat, eu eram pe jos. Nu am stiut ce sa fac, m-am speriat foarte tare, m-am inchis cu Eva in camera, el dadea cu picioarele in usa. Imi era foarte frica sa nu pateasca ceva Eva. Cand am vazut-o pe Eva cat era ea de speriata, am zis „Stop, pana aici! Nu vreau sa creasca Eva in asa ceva”.

El nu stiu unde s-a dus. In cateva minute am putut sa o iau pe Eva, sa iau actele din casa si sa plec. M-am urcat in taxi, l-am vazut ca vine alergand. A apucat sa traga de portiera dar i-am spus taximetristului sa plece. Primul meu gand a fost „unde ma duc?”. Nu stiam daca ai mei o sa ma primeasca cu un copil, ma gandeam ce o sa fac eu pe strada. Atunci cand am ajuns la ai mei acasa, eram plansa si cu sange pe fata, m-au vazut si m-au primit cu bratele deschise”, a povestit Razboinica Adriana la Survivor.

„Eu am venit la Survivor sa ii arat copilului meu ca sunt o mama eroina. Si ea o sa invete de la mine. O iubesc enorm pe Eva, imi iubesc foarte mult parintii si as vrea sa imi cer sucze si iertare parintilor mei ca au avut de-a face cu o persoana cum era sotul meu.

Eva, pentru mine esti totul. Eu sunt aici pentru tine, pentru tine si pentru parintii mei, pentru mamaie si pentru tataie. Vreau sa le demonstrez lor, vreau sa iti demonstrez tie ca sunt o femeie puternica si sa ai ce invata de la mine”, a mai adaugat Razboinica Adriana.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro