Simina a vorbit despre copilul pe care-l va naste peste o luna!

Simina de la Puterea Dragostei se pregateste sa nasca. Luna viitoare, ea va aduce pe lume un baietel.

Simina de la Puterea Dragostei, care a devenit sotia lui Alex Zanoaga in ianuarie, a vorbit mult despre baietelul pe care-l va aduce pe lume in curand.

Zilele trecute, Simina le-a povestit fanilor sai, care o tot intreba despre unde si cum va naste, ca nu va dezvalui spitalul, pentru ca vrea sa stea linistita, sa nu se trezeasca ea sau Alex Zanoaga cu diverse persoane acolo. Asta si pentru ca, desi Simina isi vede de viata ei de familie linistita, sunt in continuare multe persoane care o ataca si o injura. Simina a povestit, in urma cu ceva timp, motivul pentru care nu va spune in ce spital va naste si asta pentru ca ii este frica. ”Nu o sa spun pe live la ce spital voi naste pentru ca am fost amenintata ca o sa vina sa-mi ia copilul. Eu vreau sa stau linistita, nu sa ma trezesc cu cine stie cine la spital peste mine”, a declarat Simina.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei le-a dat insa fanilor ei o veste buna referitoare la baietel.

loading...
”O sa va arat copilasul. O sa ii fac si lui Instagram. De fapt, cred ca o sa-l vedeti mai des decat pe mine”, a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Simina de la Puterea Dragostei mai are putin si naste. Tanara spune ca a pregatit tot pentru momentul in care-si va aduce pe lume baietelul. ”Voi naste la inceputul lui aprilie, voi vedea, nu stiu inca data exacta. Nu voi naste natural, am ales cezariana. Doctorul mi-a spus ca nu pot naste natural, dar nici nu voiam asta, pentru ca sincera sa fiu, imi era frica. In aceasta perioada, stau mai mult in casa, pentru ca vreau sa ma feresc de viroze, nu vreau sa ma imbolnavesc acum” , a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Pe de alta parte, fosta concurenta a luat in calcul tot ce trebuie pentru ziua internarii in spital. Simina de la Puterea dragostei mai are putin si naste, de aceea, in aceste zile, s-a decis ce isi va lua in bagaj cand va merge la spital. ”In principiu, ma voi duce la clinica pe data de 3 aprilie sau cel tarziu 6 aprilie, asa ca nu prea mai este timp de aranjamente. Am pregatit camera baietelului, am luat patut, carucior si tot felul de accesorii, in plus, m-am gandit si la ce in pun in geanta. Va fi doar strictul necesar, o pijama, un prosop personal, papuci, pasta de dinti si un suvenir norocos. Mi s-a spus ca nu imi trebuie nimic, ca am totul pus la dispozitie, dar am vrut sa am si ceva al meu de acasa. Sper sa fie totul bine, iar Alex sa intre in sala si sa filmeze, asa cum mi-a promis”, a declarat Simina pentru WOWbiz.ro

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro