Simina de la Puterea dragostei, in panica inainte de a naste

Ce a patit fosta concurenta de la Puterea dragostei, cu doar cateva saptamani inainte de a deveni mama pentru prima data. Simina a dezvaluit.

Simina Loica numara saptamanile pana isi va strange in brate baietelul. Fosta iubita a lui Jador traieste cele mai frumoase momente ale vietii sale, iar alaturi il are pe Alex, barbatul care i-a devenit si sot intre timp.

Cei doi nu pot sta prea mult timp unul departe de celalalt, iar Siminei ii lipseste de fiecare data atunci cand el trebuie sa se duca la serviciu ori la cumparaturi.

Fosta concurenta de la Puterea dragostei a facut un Instastory in care s-a aratat extrem de afectata de faptul ca Alex a plecat la salon, iar Simina a rabufnit in gluma. Pe seama hormonilor si a sentimentelor pe care le are pentru sotul sau, Simina le-a spus prietenilor sai:

„Iubiricul meu pleaca de acasa sa se faca frumos si eu raman singurica si afara e urat. Ce ma fac? Si cica nu se mai intoarce, caut un Alex Zanoaga de vanzare. Stie cineva?”, a glumit Simina pe contul sau de socializare, iar Alex i-a oferit imediat replica, in acelasi ton:

loading...
„Plec si nu ma mai intorc”, i-a spus Alex Siminei in gluma.

Simina de la Puterea Dragostei mai are putin si naste, insa si acum sunt multi cei care o condamna ca l-a parasit pe Jador.

Desi a trecut un an de cand relatia dintre Simina si Jador s-a incheiat si fiecare si-a vazut de viata lui, sunt si acum fani ai emisiunii Puterea Dragostei care o condamna pe tanara ca l-ar fi parasit pe manelist pentru a avea o relatie cu Alex Zanoaga.

Intre timp Simina a ramas insarcinata cu Alex Zanoaga, tanarul cu care a inceput o relatie in casa Puterea Dragostei si care in ianuarie 2020 i-a devenit si sot. Cei doi vor deveni parinti in aprilie, cand Simina va aduce pe lume un baietel pe care il asteapta cu nerabdare.

Chiar si in aceasta perioada extrem de frumoasa pentru o femeie, Simina este victima unor mesaje de amenintare. Graviduta spune insa ca nu le mai ia in seama si ca nu are nici un motiv sa se lase afectata de astfel de mesaje, mai ales ca are in jurul ei oameni care o iubesc si fani care o indragesc si ii transmit energii pozitive.

”Nu am ce sa le transmit celor care au vorbit urat despre copilul meu. Eu cred in karma si cred ca toate acestea se vor intoarce la un moment dat. Mai ales ca primesc mesaje de genul, ”sa imi moara copilul”, ca voi naste un caine”. Prostii de la oameni care nu au Dumnezeu. Am primit foarte multe mesaje, dar le sterg imediat, nu stau sa le citesc. Nu o sa spun pe live la ce spital voi naste pentru ca am fost amenintata ca o sa vina sa-mi ia copilul. Eu vreau sa stau linistita, nu sa ma trezesc cu cine stie cine la spital peste mine”, a declarat Simina.”, a spus Simina in live-ul de pe pagina de Facebook WOWbiz.ro

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro