Smiley s-a autoizolat din cauza COVID-19

Cantaretul a fost de curand in Los Angeles.

Indragitul artist Smiley, intors de curand din Los Angeles s-a autoizolat la domiciliu.
Artistul ii sfatuieste pe toti sa ramana in case si sa respecte sfatuile autoritatilor.

„M-am intors aseara din Los Angeles si am luat aceasta masura de precautie pe care o avem cu totii la indemana si e normal sa facem asta pentru noi si pentru cei de langa noi. Nu m-a intrebat nimeni aseara nimic la aeroport, nu am completat niciun formular, nu mi-a zis nimeni sa stau acasa”, a declarat artistul.

„Am decis asta pentru ca asa e normal, ma simt foarte bine, dar voi sta acasa cele 14 zile, e cea mai buna masura de preventie ca sa nu se raspandeasca acest virus. Trebuie sa fim responsabili. Cel mai important este sa fim responsabili. Sa urmam masurile date de autoritati, sa ne spalam des pe maini si sa stam acasa”, a mai spus acesta pentru Mediafax.

loading...
Un post cunoscut de televiziune din Romania trece prin momente de cumpana. Denise Rifai de la Realitatea Plus a intrat in carantina alaturi de intreaga echipa de la „Legile Puterii”.
Moderatoarea Denise Rifai si echipa Legile Puterii au intrat in carantina dupa ce au avut-o ca invitat pe Raluca Turcan.

Raluca Turcan a intrat vineri in izolare, dupa ce a luat contact cu senatorul Vergil Chitac, a caruit test de coronavirus a iesit pozitiv.
„Deci este incredibil ce se intampla AZI in Romania !!!!!!!!!
Este INCREDIBIL SI INADMISIBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca aceia dintre cei mai cititi oameni care au lucrat si lucreaza in structura de stat – au impanzit virusul peste tot, ce sperante sa avem ca vor reusi sa izoleze si sa trecem cu bine prin aceasta perioada?????

Nu mai zic de tot circul asta politic!!!! Cu guvernul care e in izolare, cu parlamentul care e in dezinfectie…
Mi se pare un cosmar fara margini !”, scria Denise Rifai, vineri, pe Facebook.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro