Un barbat infectat cu coronavirus a lasat un mesaj de adio pentru sotie si copil, de pe patul de spital!

Intr-un moment vulnerabil, un barbat din Marea Britanie, infectat cu coronavirus, a lasat un mesaj de adio pentru familie.

Matt Dockray, un barbat in varsta de 39 de ani din Marea Britanie, a fost testat pentru coronavirus, iar erzultatul a fost, din pacate, pozitiv. Acum, barbatul care lupta pentru viata lui de pe un pat de spital de la sectia de Terapei Intensiva a trasnmis un mesaj cutremurator. Britanicul a incercat sa le deschida ochii oamenilor si sa ii faca sa inteleaga cat de important este sa ramana in case si sa nu se creada mai presus de acest virus.

„Asta imi ofera ocazia sa va avertizez pe fiecare dintre voi, care va credeti invincibili, ori care incalcati recomandariile de a nu iesi afara fara niciun motiv”, a spus barbatul, potrivit Mirror.co.uk. Ora de ora urmaresc saloanele luminate cu rosu, unde sunt pacientii critici cu COVID 19, si vad cum se golesc in timp ce familiile lor isi iau ramas bun de la geam”, a adaugat el.

La un moment dat, barbatu infectat cu coronavirus, gandindu-se ca ar putea sa paraseasca aceasta lume, a fpcut un gest cutremurator. Matt Dockray a inregistrat un mesaj video in isi lua adio de la sotia si de la copilul lui.

loading...
„Eu mi-am inregistrat un mesaj de adio pentru sotia si copilul meu, la un moment dat, rapus de boala si spaima. Pentru toti cei care cred ca ar putea avea doar o tuse si simptome usoare, sau care cred ca au avut deja, asa ca nu isi mai fac probleme, va rog nu fiti idioti. Nu doresc asta nici celui mai mare dusman”, a mai spus barbatul

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro