Un deputat din Iasi cere prefectului din Suceava sa inchida judetul

Marius Bodea, fost liberal, acum deputat independent, face un apel catre prefectul Sucevei sa inchida judetul pentru a limita raspandirea virusului in celelalte judete ale Moldovei. Bodea cere si testarea tuturor cadrelor medicale din Suceava.

Deputatul iesean Marius Bodea, fost liberal, acum independent, cere, sambata, intr-un comunicat de presa, inchiderea judetului Suceava.

„Inchiderea judetului este o masura de protectie in primul rand a Sucevei, pentru ca ar stopa intrarea in judet a altor infectati si ar creste eficienta folosirii resurselor concentrate acolo. Judetul Suceava trebuie ajutat ACUM de toata Romania! Solutia nu este «inchidem si abandonam»!”, sustine Marius Bodea.
loading...
Acesta precizeaza ca Suceava a fost ajutata deja de catre medicii SMURD Iasi si ca „ar trebui trimise forte medicale din tara pentru a aplica masuri de control a focarului”.

Bodea cere si testarea tuturor cadrelor medicale din Suceava.

„Actiunea de a inchide judetul Suceava are si rolul de a limita raspandirea virusului in celelalte judetele ale Moldovei. Guvernul trebuie sa trimita ACUM echipamentele necesare pentru ca toate cadrele medicale din Suceava sa fie testate de Covid-19!”, se mai arata in comunicatul transmis de deputatul iesean.

sursa: huff.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro