Veste uriasa in familia campioanei noastre la tenis, Simona Halep!

Simona Halep are ce sa sarbatoreasca in aceasta perioada, chiar daca, din pacate, turneele de tenis programate au fost anulate sau amanate si nu mai poate juca pentru a fi incoronata ”regina” pe terenurile ”sportului alb”.

Cu toate acestea, se pare ca familia Simonei Halep se va mari, curand chiar, iar cea care se ocupa de sporirea fercirii este cumnata marii jucatoare de tenis si, totodata, una dintre cele mai bune prietene ale vedetei, Luminita Halep.

Mai exact, zilele trecute, in familia Simonei Halep a fost o petrecere pe cinste, in intimitatea casei vedetei. Nu de altceva, dar Luminita Halep s-a dat peste cap sa ii pregateasca lui Nicolae, sotul ei si fratele vedetei tenisului mondial, o mica agapa cu ocazia implinirii a 34 de ani. Iar sufletul micii petreceri a fost chiar Simona Halep, care, de dragul cumnatei si al fratelui ei, s-a dat in spectacol cu abilitatile ei din bucatarie. Si, sincera, dar cu umor, Simona Halep si-a prezentat prima creatie culinara a carierei, cateva clatite si o portie de cartofi prajiti pentru care a cerut voie de la Darren Cahill si restul antrenorilor din echipa ei.

Dar, ceea ce este, cu siguranta, un motiv de bucurie uriasa pentru Simona Halep este vedea pe care se pare ca a primit-o de la prietena si cumnata ei, Luminita. Mai exact, spun sursele noastre, Luminita pare sa fie insarcinata, iar Simona Halep este nerabdatoare sa devina, din nou matusa si, probabil, nasa pentru cpilul fratelui si cumnatei sale.

loading...
Luminita Halep este sotia lui Nicolae, fratele campioanei Simona Halep. Desi este o aparitie fermecatoare si cu bun gust, Luminita nu este deloc excentrica si nu doreste sa iasa in evidenta prin popularitatea cumnatei sale. Luminita si-a unit in 2017 destinele cu Nicolae, fratele Simonei. Nascuta la Constanta, in iulie 1992, cumnata Simonei a studiat la Universitatea „Ovidius” si provine dintr-o familie de muzicieni. Parintii sai au cantat in formatia Kavalla.

Mai exact, spun surse foarte bine informate din preajma campioanei la tenis, Simona Halep a decis cand va renunta la sportul in care a facut, la propriu, istorie, ea fiind singura jucatoare din lume care, de mai bine de sase ani, s-a pastrat in Top 10 mondial. ”Simona Halep va mai juca tenis pana in 2022. Dupa, este decisa sa renunte la sportul de performanta. O face de dragul familiei, vrea neaparat sa se aseze la casa ei, sa nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecari prin toata lumea. Peste trei ani va avea 31, se va indrepta spre 32 si, cum isi doreste o familie mare, trebuie sa renunte la performanta”, ne-a spus sursa citata.

Mai mult, spun sursele noastre, Simona Halep a decis ca, la 32 de ani sa devina pentru prima oara, mama. ”Simona isi doreste minumum trei copii, iar Toni, dupa ce au discutat pe acest subiect, s-a lasat convins de avantajele de a avea o familie atat de numeroasa. Evident, copiii lor nu vor aparea acum, Simona este decisa sa mai joace tenis la nivel inalt inca maximum trei ani”, ne-a mai spus sursa noastra.

In plus, mai spun sursele noastre, iesirea de la restaurant de zilele trecute, a mai avut un scop. ”Simona Halep si Toni Iuruc au decis data la care isi vor anunta, oficial, logodna. Se va petrece curand, dar, probabil, asteapta un moment foarte bun pentru ea. Si-ar fi dorit sa anunte ca se logodesc imediat dupa Australia, dar ea voia sa faca pasul cu pricina doar daca ar fi ajuns in finala, lucru care, din pacate, nu s-a intamplat, iar Simona a fost foarte dezamagita din cauza meciului pierdut”, ne-a mai precizat sursa noastra.

In alta ordine de idei, mai spun sursele noastre, relatia cu Toni Iuruc a facut-o pe Simona Halep, pentru prima oara, sa fie, cu adevarat, linistita ca visurile ei din copilarie vor deveni realitate. ”Ea, inainte de Toni, era stresata cand venea vorba de intemeierea unei familii. Este visul ei din copilarie, si-a dorit intotdeauna sa se vada in rol de sotie si de mama. Acum, de cand e cu Toni, stie ca i se va indeplini visul si, probabil de aceea, este mult mai relaxata. Iar asta se vede si cand vine vorba de sport, de performanta, reuseste sa intre in teren mai relaxata si mai focusata ca oricand. Probabil de aceea va avea, acum, in urmatoarea perioada, si performante de tinut minte”, ne-a mai spus apropiatul Simonei Halep.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro